| kisaragi a întrebat:

Cineva mi-a furat id-ul de yahoo mai demult, anul trecut, si acum as vrea sa imi recapat id pentru ca am la profil puse niste poze cu mine pe care vreau sa le sterg. Ati avea idee cum as putea sa mi-l recupr?
Id-ul nu l-am facut eu, ci sora mea, asa ca nu stiu ce informatii a dat pentru a-l face. broken heart((((((((((((((( Imi vreau id-ul inapoi.
Nu inteleg cu ce l-a ajutat sau a ajutat-o pe persoana care mi l-a furat acest lucru. Eu vreau id inapoi! broken heart((

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Întreab-o pe sora ta dacă mai ştie răspunsurile la întrebări. Dacă ştie atunci îl poţi recupera, dacă nu. asta e.

| IamIce a răspuns:

Sti cumva daca a pus : alternate email

| andreea4ever a răspuns:

Nu cred ca iti mai poate vedea pozele de la profil.Aduti aminte! Cand mergi la o prietena si intri pe mes nu mai ai posa ta de la avatar nu? Presupun ca nici persoana care ti-a luat id-ul nu mai poate vedea posele pentru ca e pe alt calculatorhappy

Asta stiu eu

fundita:*?

| MarinCosmin a răspuns (pentru andreea4ever):

Nebunatyka te rog frumos poti sa-mi aflii si mie parola de la vechiul id? nu mai stiu nimic din datele alea ca l-am facut cand eram in generala si nu mai stiu ce gandeam la varsta aia laughing

id-ul e : piciu_nemerniku

te rog raspunde-mi macarhappy

| VoiceWithin a răspuns:

Ce ID e? poate te pot ajuta sa vb cu persoana respectivawinking