Dai la help, si trimiti un mesaj la cei de acolo explicandu-le toata povestea am ajutat multe fete sa-si recupereze conturile, deci ma pricep si eu am cont dar nu-l mai vreau asa ca m-am decis sa-l vand! Daca esti interesata poti sa-mi dai un mesaj!
Intra pe forum si explica-le adminilor toata povestea. Ei til pot activa din nou. Bafta
Si mie mi l-a furat pe al meu am dat mesaj la admin si mi l-a trimis inapoi am schimbat parola iar aia care mi l-a luat nu mai vb cu mine nu a mai putut intra topt o fata nu mai stiu numele ei dar am id-ul se pune pe invisibile pentru mine e o nesimtita si are 12 ani
Si eu am aceeasi problema...Mia furat un cont Sanda47 aveam lvl 43 si acum nici nu sta pe el si putrejeste acolo si inca unu mila fyrat de mai de mult aveam lvl 27 acum puteam sa am 100! si stiu cine mi-la furat si o sa descarc program de furat conturi si pot sa va iau contui, e daca imi dati numele dupa aia puteti schimba parola acum stau pe un con Ma cheama Speccial da-mi add mai vb si poate va gasesc conturile