| DanielMister a întrebat:

Cineva poate sa distruga pc-ul?
Ma ameninta cineva ca daca nu ii dau parola de la mess imi distruge pc-ul...se poate?

Răspuns Câştigător
| Eღilia62 a răspuns:

Nu,doar daca vine cu ceva acasa la tine sa ti-l distruga, cu un ciocan de exemplu.Insa iti poate intra in PC daca nu esti atent(a).De exemplu daca iti trimite vreun program sau vreo poza,orice,sa nu deschizi, chiar si un folder daca e, ca poate sa fie doar iconul ca un folder si sa fie de fapt un program.Nimic!
Si ia-ti un antivirus daca nu ai, eu recomand Avast de pe pagina oficiala.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practic imposibil te-o fi pacalit doar sa ii dai parola de la mess sa nu ii dai nicio parola. Iti spun eu ca te pacaleste...

| xcristix a răspuns:

Daca nu vine cu ciocanu la tine in casa nu cred,dar sunt fel si fel de programe si poate sa iti trimita virusi si sa ti se strice poate sa iti faca asta prin mess sau daca iti stie ip, asa ca stergel din adresa de mess si da ignore daca te mai deranjeaza asa nu o sa iti poata face nimic, dar poate ca doar rade de tine

| Mete0ra a răspuns:

Nu se poate intampla asa ceva...

| cosminnita a răspuns:

Uita-te si tu la om.il crezi in stare? adica are capacitatea sa faca asacv? Nu toata lumea poate sa faca asta, sunt necesare cateva cunostintelaughing...sau un ciocanbig grin