Cumpara-l! Ce sa-ti facem noi? Manechiura? Daca iti schimbi avatarul si nickname-ul promit ca o trimit pe Hedwig sa-ti aduca o licenta Windows Professional, Ultimate nu se da elevilor. Mai bine vino si tu la Hogwarts, o sa-ti dea si tie gratuitate la licente Microsoft.
Acum sincer: Aiureli! Tu stii ce inseamna Windows cu licenta? Nici eu nu stiu, ca nu folosesc. Hmm... iar glumeam, la a 2-a parte. Aoleu au oua jumari si suc de dovleac la cina in Sala Mare! Am fugit!
Nu vreau funde, dar daca ai niste placinte cu dovleac, ca mi-e pofta. Crede-ma ca habar n-ai ce inseamna licenta de Windows, din moment ce o ceri pe acest site! Punct!
Se spune IT, nu IP :P sunt 2 lucruri cam diferite. Poate tu ai 9 ani, pip-squeak.
Cand e vorba de Tehnologie, partea de Windows pe acest site, eu raspund! D-aia te-ai ales cu mine la aceasta intrebare, cu toate ca e din mai multe cauze :))
N-ai invatat destule daca nu stii ca pe acest site nu se cersesc licente. Du-te la magazin si cumpara una Home Premium, costa in jur de 500 lei.
Acum sa-ti dau totusi o solutie pe care ai fi putut s-o gasesti cu ajutorul lui "Gugle". Cauti unde stii tu(iti recomand magazinul "Golful Piratilor", iti da licente pe gratis daca-i rogi frumos, adica daca stii ce cauti) o imagine bootabila de Windows 7 Ultimate. Descarci, si apoi faci un dvd bootabil cu ajutorul acestui videotutorial:
http://www.videotutorial.ro/? p=333
Daca vei reusi sa-l instalezi singur, atunci nu esti un troll, ceea ce e bine! Vezi ca dupa fiecare luna merge de vreo 3 ori sa scrii in Command Prompt(dar cu drepturi de admin) "slmgr -rearm", poate si cu ceva modificari in registri te va tine pana la un an(mai cauti pe google). Trebuie sa ai grija de asemenea sa nu instalezi un update KB971033(Windows Activation Technologies) daca ai de gand sa piratezi activarea Windows, lucru pe care nu ti-l voi spune cum se face.
Bafta! Mai multe detalii nu sunt necesare.
Hai ca s-a racit ceaiul facut de Hagrid. Ma asteapta de o jumatate de ora. Pa, pa!
Obsedat de harry potter... Mda. cred ca ai 9 ani stiu ce inseamna sa ai windows cu licenta si chiar am asa ceva. am windows xp cu licenta. vreau windows 7. nu te supara pe mine dar serios harry potter . eu am pus o intrebare serioasa frate. nu imi spune ca vrei sa iti dau si funda/
Auzi... 2 din unchii mei sunt experti IP si am invatat destul de multe de la el. cand o sa stii sa iti faci CD propriu WINDOWS sa imi spui mie din astea. stiu ce e licenta omule si am asa ceva dar nu pe win 7 ci pe XP. si te rog eu du te de aici cu harry pocar al tau. mersi
Andrei1124 întreabă: