Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.
Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.
Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.
Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti.
Mult succes!
Iphonul pentru mine este cel mai util deoarece am pe el aplicatii cate vreau imi verific mailul tot timpul facebook. google cand am nevoie sa aflu ceva imediat dau o cautare pe google, gps, harti. vreau sa ajung pe o strada nu stiu cum intru repede o aplicatie cu harti, gps, etc..Jocuri,de accea este gadget-ul meu preferat pentru ca este foarte util si pot face multe cu el si incape in buzunar il iau cu mine oricunde
Gadgetul meu preferat este mouse-ul wireless, care imi da libertate de miscare si ma face sa ma simt ca un adevarat navigator modern prin oceanele internetului.
Telefon Mobil HTC One Dual Sim, Procesor Quad-Core 1.7 GHz, Super LCD3 Capacitive Touchscreen 4.7", 2GB RAM, 32GB Flash, Wi-Fi, 3G, Android 4.1.2 Jelly Bean (Argintiu) - DEOARECE: imi place sa fiu in ton cu tehnologia si pentru ca este DUAL SIM, ceea ce imi este de un real folos
Telefonul meu este cell mai important gadget...
Acesta este Vodafone 865 este un QWERTY / touchscreen Android smartphone care are un ecran 2.6 " QVGA. Acest telefon este simplu și ușor de utilizat. Include Android 2.3 ușor de utilizat, tastatura QWERTY pentru e-mail și mesagerie, o camera de 3MP, Bluetooth, muzica etc.
Apelarea & mesagerie
Mesaje PXT
- Trimite și primi mesaje ilustrate (MMS) prin telefonul mobil.
Client de e-mail
- Accesul e-mail în mișcare.
divertisment
navigarea pe web
- Vezi pe web de pe telefonul mobil
music Player
- Ascultați muzica de pe telefonul mobil.
FM Radio
- Ascultați în timp ce radio FM în mișcare.
Camera
-Pastrativa toate amintirile frumoase cu camera de 3, 2 mp
cameră video
- Înregistrați clipuri video scurte pe telefon și le trimite la un alt mobil sau la o adresă de e-mail
Jocuri mobil
- Ai chef de omorat timpul? Juca jocuri de pe telefon.
conectivitate
3G extins
- Acest aparat acceptă Vodafone acoperire extinsă 3G (3G peste 900MHz)
3G de bandă largă
- Acest aparat are suport pentru Vodafone 3G Broadband (3G HSDPA)
Bluetooth
- Tehnologia wireless pentru a se conecta la alte dispozitive Bluetooth
Wi-Fi
- Wi-Fi (Wireless Network) compatibil.
GPS
- Global Positioning System
USB
- Se conectează la dispozitive printr-un cablu USB
Calendar și Contacte Sync
- Sincronizează Calendar & legatura cu computerul
alte caracteristici
memorie extensibilă
- Stocarea de muzică, fotografii, clipuri video și date prin creșterea capacității de cardul de memorie.
ceas deșteptător
- Ceas cu alarmă încorporat
Desktopul PC este gadgetul meu preferat, pentru a juca cele mai noi jocuri aparute recent.
Http://www.evomag.ro/......05072.html
Imi place acest gadget deoarece este practic, elegant, usor de purtat, esential in afacerea pe care o am de zi cu zi. Il recomand cu incredere.
Iphone-ul. Este complet, poti face poze, poti filma, poti citi, suna, asculta muzica. Ai si jocuri, chiar gratuite. Este un gadget interesant si util.
Un smartphone pentru ca este util zi de zi...insa ii lipseste o aplicatie cea de teleportare, ca sa pot vizita cat mai multe locuri
(Acum... poate voi ati vrea pentru altceva))
Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul :este un telefon mobil multimedia multifuncțional, conectat la o rețea GSM sau UMTS. Dispunând și de o tastatură reală sau virtuală, el oferă funcționalitățile de PDA, agendă, calendar, navigare GPS, eventual și e-mail, minicalculator, aparat foto, aparat de filmat și altele. De obicei el dispune și de un ecran sensitiv la atingere de tip touchscreen.
Totuși cea mai spectaculoasă aplicație realizată deja pentru majoritatea modelelor de smartphone este conexiunea la Internet, de ex. în cadrul unei rețele rapide de tip UMTS/HSDPA (3G). În acest caz, smartphone-ul necesită desigur și o aplicație browser specială, care mijlocește utilizatorului o mare parte din gama enormă de posibilități ale webului.
Leap Motion- gadgetul care-ti permite sa controlezi calculatorul fara tastatura si fara mouse.
Gadget-ul meu preferat este tableta mea, la care pot sa ma uit la seriale, filme, programe tv online, si la care pot sa citesc si ebook-uri.
Media playerul Mini PC cu Android Kworld SP1200.Pentruca transforma orice televizor intrunul smart.
Dintre toate prefer laptopul. Este prietenul meu de ceva timp si nu as pleca nicaieri fara el. Oricand am nevoie de el. Fie in vacanta, fie acasa, fie la facultate este un prieten neconditionat si un aliat de nadejde.
Gadgetul meu preferat este MOUSE-ul. Why? Fiindca se simte comfortabil in mana (spre deosebire de touch-pad), are luminita albastra si se mai joaca si pisicuta mea, cand se plictiseste, cu el...
Chiar dacă nu toți inventăm ceva ce revoluționează lumea, fascinația față de un gadget inovativ ce ne aduce un plus de valoare în viața de zi cu zi există și ne oferă bucurie, cum era de așteptat, cel mai preferat dar si cel mai nou gadget este iPhone 5, acesta este cu un pas spre bine fata de modelele anterioare si fata de multe alte asa zise gadgeturi. Acesta dispune de cip nou: A6, 5GHz Wi-Fi, capacitatea de a face video HD 720p la Camera FaceTimes și capacitatea de a face fotografii în timpul înregistrarii video, iphone 5 nu are doar un ecran mai mare el are un ecran Retina mai mare, la 326 pixeli pe inch, are o densitate a pixelilor atât de ridicată încât ochiul tău nu poate distinge pixelii individuali. Si cate si mai cate aplicatii si caracteristici de ultima generatie utile atat noua cat si celor din jur, nu degeaba se spune "Te cucereste usor" si nu numai de aceea il iubesc atat de multi...
Totul e in mintea ta, se spune. ei bine, in mintea mea se contureaza tot mai clar ideea unei console WII, pe care mi-o doresc din tot sufletul meu de gamer inrait. Accesul la o realitate virtuala, mai dinamica si mai captivanta, dar si competitia si depasirea limitelor m-au pasionat intotdeauna. O consola ar fi instrumentul perfect pentru a transforma jocurile in experiente unice, in care imaginatia ar crea lumi si abilitatea si viteza ar depasi orice frontiere.
Am citit si raspunsurile celorlati "colegi" de concurs, si imi dau seama ca sunt in urma rau de tot cu tehnologia
Nu ma pot desparti de telefonul mobil (comunicarea a devenit parte din viata mea), si de... aparatul foto, cu care imortalizez multe clipe dragi din viata celor doi copilasi ai mei, mai ales din cea a fetitei (1 an) care e in perioada descoperirilor si a primilor pasi
Gadget-ul meu preferat este pc-ul.de ce? la el ascult muzica, vad filme, ma joc cand am timp, citesc, caut ce am nevoie.simplu si usor
Un smart tv de minim 94 cm, pentru ca pot naviaga din fotoliu sau din pat pe internet.
Cel mai de pret aparat din viata mea e ceasul desteptator. E prietenul meu si cel care imi este alaturi in fiecare dimineata. Sincer, fara el nu stiu unde as fi fost acum. El m-a trezit pentru prima zi de scoala, de facultate, pentru primul interviu si prima zi la job. El mi-a amintit ca am avionul spre prima mea vacanta cu logodnica mea si el imi spune cand e prea tarziu pentru a sta treaz. Singurul lucru de care are nevoie de la mine, e sa-l "trag".
Smartphone-ul, deoarece e mic(ca dimensiune), dar si mare in acelasi timp(faci de toate cu el).
Cstile hi-fi grado sr 60i cu pad-uri schimbate cu cele de la sennheiser hd414. Pur si simplu imi "baga" o coloana sonora in filmul vietii. Sunt superbe.
Samsung galaxy note 2 pentru ca este un super smartphone, il poti folosi si ca telefon dar si ca tablet
MADLENAcandy întreabă: