Nu. Desi, mie mi se pare o prostie sa ai IPhone. N-as da banii aia pe un telefon nici sa am 5 mil de euro in cont...
E bataie de badjocura sa-ti ceara atat pe o bucata de plastic facuta in PRC
Chiar este o prostie..Sunt fta si majoritatea telefoanelor mele au fost negre ..sunt cele mai utile intrucat daca il zgarii nu se vede asa tare cum s-ar vedea la alte culori.
Normal ca nu e doar pentru baieti. E culoare neutra as putea sa zic asa, daca era un albastru inchis atunci era de baieti. Dar merge albastru deschis si la fete. E o culoare buna, pentru ca merge cu orisice si in plus cand se zbarie nu se prea vede, cum o face albul, sau culorile calde( care crede lumea ca sunt doar pentru fete). sper ca te-am ajutat... Funda?
Nu e neaparat pentru baieti, am vazut si fete cu iphone negru si baiaeti cu iphone alb, da prin liceu pe la mine fetele poarta numai alb, la iphone 4 mi-se pare foarte tare alb, la cele vechi nu e asa de frumos cel mai bine lui iphone 5 ii sta bine pe negru, da in rest prefer si negru si la alb(si la fete si la baieti)
Pai la Samsung Galaxy Chat albu e de fete.
Deci cam acelasi lucru e si la Iphone, si nu e o prostie fiindca la femei i se potriveste mai mult la telefoane si Iphone-uri culoarea alba
Nu.Toate iPhon-urile sunt pentru toti.Nu trebuie sa zicem ca ala negru e de barbati si cel alb e de femei
In nici un caz.Negru este o culoare atat pentru fete cat si pentru baietii deoarece daca este negru il poti asorta cu ce vrei. Daca era un albastru inchis as mai fi zis ca e mai mult pentru baietii dar asa nu(P.S am vazut baieti cu telefoane roz deci nu conteaza culoarea )
Nu este asa de loc. Orice culoare poate fii si de fete si de baieti, nu conteaza.Nu vreau sa fiu vulcara, dar ce rasist zice asa ceva?! Si mie mi se bare o chestie stupida! Dar sa stii ca si culorile inchise sunt frumoase si culorile deschise.Iar tu porti ce vrei tu, nu ce zice lumea, nu-i asa?
Nu este doar de baiet cei ce cred asta nu stiu ce zic sunt si de fete normal orice culoare e si de fete si de baieti
Dennise150 întreabă:
Mzgrrrr întreabă: