| Lightdark a întrebat:

Crăciun fericit tuturor! Am o nelămurire oare Nokia XR21 va mai scădea din preț? Momentan am Nokia G20 și mere foarte foarte greu se blochează mai tot timpul in fine oare Nokia G42 este de calitate superioara față de G20? Nokia XR 21 sau XR20 cât de diferit este față de G42? Ce are in plus in minus desigur as putea sa aleg și între Samsung Galaxy A14 A13 sau Samsung Galaxy S10+ Nokia XR20 sau Motorola G13 care fie vorba intre noi eu unul nu cred că dispune de un display OLED dacă ar fi avut ar fi trebuit să coste cel puțin 1500 de lei nu 750dar mă rog Da știu majoritatea dintre ele nu sunt atât de noi dar la mine în Altex din orașul meu cam astea sunt singurele opțiuni care mi le permit+/- 200 de lei Samsung Galaxy S10+ e de la cineva care vrea să și-l vândă deși am găsit și pe eMag parca un model nou

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"oare Nokia XR21 va mai scădea din preț?"

ORICE produs, după o oareșce perioasă (scurtă la telefoane) intră pe o pantă descendentă a prețului. Nokia NU va face excepție!

| doctorandus a răspuns:

Pe webuy.com gasesti XR21 intre 235 si 270 Euro (la mana a doua). Iar pe hmd.com XR21 e 499 Euro (nou-nout).

| flixbuster a răspuns:

Esti un spirit neobosit insetat de cunoasterewinking

Vad ca ai "inrosit" TPU-ul cu intrebarile tale.

Am Nokia G20 de cand s-a lansat. Nu s-a blocat niciodata si merge perfect. Nu ma joc pe el (pentru ca nu ma joc pe telefon in general dar si pentru ca acest model nu este pentru jocuri, in particular).