| BackAgain a întrebat:

Cred ca am auzit cu totii de Adobe (Flash, Photoshop, Reader, Shockwave, MediaPlayer, AfterEffects etc). Exista si varianta "portable" (care ocupa mai putin spatiu pe disk) a acestor programe, dar pentru portable e nevoie de serial code/trebuie cumparate? Au toate caracteristicile?

Mai e nevoie sa mentionez funda? xD

2 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

În mod normal, toate trebuiesc cumpărate și costă destul mult, dar așa cum sunt variante setup piratate, se găsesc și variante portable piratate care merg. Cât despre caracteristici, sunt aceleași din câte știu, deși este posibil ca anumite componente să le descarce de pe net atunci când le folosești.

| BackAgain explică:

Am descarcat, dar de fiecare data cand il folosesc imi ocupa o mare parte din disk (cam 3GB la un brush la PhotoShop...stocheaza niste data, dar nu stiu de unde pot sa le sterg ca sunt inutile - am putut in primele zile sa le sterg si a mers si inca merge bine programul, cu exceptia acestei probleme, dar acum mi-a disparut folderul din care le stergeam...). Stii cumva ce as putea sa fac in legatura cu asta? AI avut si tu problema?