Exista o mica gaura in router, care o poti apasa cu o agrafa, iar dupa se reseteaza automat toate setarile router-ului.
Ai setat telefonulk sa functioneze in mod "economic", ceea ce opreste si wi-fi dupa un timp de ne-folosire.
Nu, nu asta este problema, telefonul meu nu este setat pe modul economic..aceeasi problema o au si parintii mei la telefoanele lor, wi-fi-ul merge greu. Pana acum nu am avut treaba cu asta
Daca problema este la mai multe telefoane, atunci problema poate fi de la setarile routerului.
Daca si prin cablu ai probleme, atunci e indicat sa sesizezi furnizorul tau de internet.
Cel mai probabil e telefonul, aceeasi problema am avut-o si e in 2013 cu un iPhone 4S wifi-ul mergea cand voia el se deconecta se conecta si tot asa, il foloseam doar cu MB. Acum revenind la intrebarea ta, cum am spus mai sus, cel mai probabil e telefonul, e posibil ca telefonul sa aiba antena wifi stricata in el. Daca mi-ai putea spune ce telefon ai cred ca te-as putea ajuta.
Am Iphone7 dar faza e ca si parintilor mei le merge greu.
Incearca sa resetezi router-ul la setarile din fabrica. Am avut o problema asemanatoare cu un tp-link, iar dupa ce l-am resetat nu am mai avut nici o problema.
Si cum fac asta? Am TP-Link
Exista o mica gaura in router, care o poti apasa cu o agrafa, iar dupa se reseteaza automat toate setarile router-ului.