| ghineanamaria a întrebat:

Cred ca cineva mi-a aflat cineva parola de pe desenatori.ro de aceea vreau sa o schimb dar nu stiu si am nevoie de ajutorul vostru. Tin sa precizez ca sunt sigura ca cineva stie parola mea deoarece azi pe la ora 11 nu eram acasa si cand am venit am observat ca daduse cineva comm de pe contul meu exact la ora la care nu eram acasa
Deci sunt sigura ca mi-a afltat cineva parola.Am incercat sa dau clik acolo unde scrie ca am uitat parola dar nu primesc nici un mail de la ei.Si astept de vreo 5 ore sa primesc.Astept repede sfaturi!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pana primesti raspuns descarca-ti toate desenele in pc, salveaza toate mesajele intr-un fisier notepad ...in fine goleste contul tau ca sa nu mai aiba ce fura! Si maine dupa ce primesti confirmarea email si schimbi parola le urci inapoi pe site! (Stergi tot de pe cont, lasa-l gol sa vedem ce mai fura)! Bafta! (maine ai de munca sa le pu-i la loc dar asta e)

neluL
| neluL a răspuns:

Citeste (fara nervi) despre Sothink SWF Decompiler - Flash decompiler, decompile SWF to FLA with ease
http://74.55.237.122/product/flashdecompiler/

| Alleee18 a răspuns:

Incearca sa verifici folderul de Spam thinking Alta idee nu am. Teoretic ar trebui sa-ti vina mail.