Ce ma, nu il baga in seama pe ITExperT.
Da-l in masa, nu vezi ca nu stie ce vorbeste. Ia si cumpara, meragi pe mana mea. Placa aia este foarte buna, are 1gb. Pai cu un gb te joci fara griji si Crisis 2.
Nu toti de aici stiu it cum se dau, eu zic sa mergi cu incredere pe ce ai tu mai sus. O sa mearga ca uns.
Daca ai nelamuri, raspunzi.
ps: te astept ulteior cu plangeri gen de ce nu ruelaza x si y, mai sus fiind ironic, deoarece acel gpu frameaza si la blueray 720p, sau mai pe romaneste, e varza.
Revin cu detalii, ruleaza si X si Y chiar extrem de bine, ETS2 testat merge perfect acum urmeaza si altele.Multumesc de sfaturile voastre si de experienta voastra in domeniul IT.Multa bafta pe viitor si un sfat, nu le mai dati la altii sfaturi inutile ca pun botu'. Bafta
Si cine te crede. Ia, demonstreaza, demonstreaca ca tu rulezi cu detalii ridicate acele jocuri. Daca la tine x si y is gta 3 si gta vice city, te cred.
Cumpara placa si...o sa vezi.Mersi de raspunsuri, sper sa nu le dati si la altii raspunsuri nefondate.Succes si inca ceva nu detalii ridicate ci medii, la ridicate nu am incercat si recunosc ca, cred ca o sa mearga putin in reluare.Dar eu sunt multumit pentru cat a costat placa isi face treaba exceptional.Bafta!
Tu de ce crezi ca nu o recomand. Am rahatul ala de placa pe un desktop mai batran. Nu credeam ca exista placa mai proasta.
Dar cu experienta ta, ia zi-mi, ca eu nu am incercat, cum iti merge crysis 3 ;
Si procesorul este prea slab. daca vrei sa te joci iti recomand sa vinzi actualul pc si sa mai pui niste bani sa cumperi ceva nou, mai bun pentru ca nu are rost sa investesti in pc'ul tau, este prea vechi si nu vei observa performanta crescuta
Sa iti zic ceva, m-am gandit de 3 ori sa pun o intrebare aici pentru ca tot prostu comenteaza si nu primesc un raspuns concret.Mersi oricum si sper sa nu le raspunzi si la altii despre IT pe care il sti tu.
Vezi cum vorbesti pentru ca eu nu sunt "tot prostu" ok?,eu ti'am dat un raspuns simplu si la obiect, NU, pe placa aia video abia ca merge gta san andreas, un joc din 2004, pentru ets 2 ai nevoie macar de asa ceva
http://www.pcgarage.ro/......8-bit-vga/
Auzi,nu vorbii daca nu stii, pe placa aia merge ets2, nu foarte bine dar merge, in schimb battelfield 4 merge super ok, si gta san andreas, chiar si gta 4...
UnchiulRamiz întreabă: