Cred ca o avem insa nu cred ca oamenii au sanse mari sa se si intoarca de acolo. Trecand peste faptul ca la vitezele actuale drumul este extrem de lung (6 luni-1 an), trebuie sa ajunga acolo sa construiasca baza si au doar o sansa sa o faca functionala. In plus orice defect inseamna moarte sigura pentru ca nu o sa aiba nimeni timp sa trimita ajutor.
A doua problema ar fi masura in care vor reusi acei oameni sa se adapteze intr-un mediu restrans cu doar cativa oameni in jur. Imi imaginez ca exista sanse ca unii sa o ia putin razna.
Aia e rezolvabila cum ai zis tu cu exercitii. Ar mai fi problema cu radiatiile pe care nu cred ca le vor putea bloca in totalitate.
E, mai e pana acolo poate apuca nepotii copiilor nostri sa se convinga de chestia asta dar nici ei.
Cica nu... daca ar fi folosit aia gazele de la toata berea pe care ai baut-o drept combustibil, acum ajungeam la capatul universului betivule.
Boschetarii latră, caravana trece, cotei În caz că ești prea afectat să-ți dai seama...
Pai numai lătra.
Nepotule, penibilul l-ai depășit de mult, acum văd că te fudulești. Nu-i nimic, așa sunt proștii, nu sunt proști destul până nu sunt și fuduli. Pe imaginea ta doar o faci, nu mă deranjează deloc, dacă sunt într-o dispoziție puțin mai bună ești chiar puțin amuzant. Amuzant de prost, evident. Dar nu-ți fă griji, nu se cunoaște în contrast cu mucii care-ți curg în gură Te bate frustrarea maxim, așa-i? De aia n-ai tu stare? Nu te agita, prostia are și avantajele ei... Zice lumea că atunci când ești prost ești fericit. Și mai presus de toate, nici nu doare
Cica amuzant de prost... Tu esti beat de prost
Fudul, fudul, bravo grivei, dă-i în continuare că-i dai bine, așa îmi placi. Ham-ham, ham ham-ham... Văleu, câta mare-i prostia Doamneee Ham-ham-ham, ham ham, latră cotei, ham-ham, ham-ham. Bravo, bun cotei, bravo cotei, ești tu așa cum trebuie să fii
DonEduardo întreabă:
anonim_4396 întreabă: