| Paracetamol0lol a întrebat:

Credeți că o să fim spălați pe creier ori o să se petreacă niște schimbări când o să și facă simțită prezența antenele 5G? Am o cunoștință care îmi spunea că a văzut o antenă 5G camunflată într-un pom apropiat de blocul unde locuia (s-a mutat de urgență după) Ar trebui să mă mut și eu având în vedere că blocul unde locuia e în apropiere de al meu?

22 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Citeste ce spune un profesor: https://www.edupedu.ro/......ondusul-m/
Dupa parerea mea toate sunt la fel de periculoase cand faci exces. Undele 5G au un spectru considerabil mai mic si o penetrare mai mica in comparatie cu 4G. Deci la distante si dupa obstacole sunt mai putin periculoase.
Citeste si aici: https://www.linkedin.com/......aniel-pop/

Bula
| Bula a răspuns:

5G este o banda de frecvente electromagnetice superioare si mai lata decat 4G.
Daca 4G nu te a spalat inca la creier (majoritatea tinerilor a ajuns deja calare pe telefoane big grin ), atunci cu 5G vei avea sanse mai mari (datorita vitezei si cantitatii mai mari de informatii).
Ca antidot, poti proceda asemanator mie: telefon cu butoane, camera foto/video separat, iar pentru internet folosesti seara un calculator /laptop /tableta /telefon fara cartela SIM).

| Paracetamol0lol explică (pentru Bula):

Multe mulțumiri, acum sunt salvat =>

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sigur sigur muta-te.
Da vezi sa verifici și apa de la robinet, cică curge cu cipuri.

| Paracetamol0lol explică (pentru suntserios):

Mulțumesc, de acum în colo o să filtrez apahee hee

| suntserios a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Prin tifon da?

| Paracetamol0lol explică (pentru suntserios):

Clar

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu o să se întâmple nimic în preajma acestor antene.
(în afara vitezei bune la datele mobile)

| relian a răspuns:

Cunostinta ta, a vazut antene in copaci, camuflate? Dar nave spatiale, galaxii, n-a vazut? Sint sigur ca vazut si chestii de genul asta, probabil fumeaza ceva, sau cine stie ce ati tras pe nas impreuna. el bineinteles mai mult ca tine. laughing nu mai trageti toate cacataurile ca cine stie ce o sa mai vedeti

| Paracetamol0lol explică (pentru relian):

Într-o seară urinam, privind spre cer observ ceva care a făcut câteva bulce pe cer, primadată mi am luat filme cum că ar fi fost mâna extratereștrilor acolo, dar un prieten care era de față a spus să ne baricadăm îm pivniță că acelea sunt rachete rusești și îi spusei să intre singur în pivniță că eu îmi caut folie de aluminiuhee hee

| johnnny123 a răspuns:

Cred că unii sunt deja spălați pe creier fără să fie nevoie de 5G...
De exemplu cei care pun genul ăsta de întrebări.

| Paracetamol0lol explică (pentru johnnny123):

Aoleu serios? Johnnny123 îmi poți recomanda un doctor bun? Eu cred că începe să ți spele creierii și dumitale având în vedere că îmi puteți răspunde rolling on the floor

| johnnny123 a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Nu ai nevoie de doctor, dar ai nevoie de o brumă de educație. Măcar cât să eviți penibilul.

Dar prin penibil ne maturizămhee hee

| johnnny123 a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Zici?

Nu

Răspuns utilizator avertizat
| Theo94 a răspuns:

Antenele 5G care sunt instalate nu sunt camuflate si cele care se vor instala nu vor fi camuflate, tehnologia avanseaza.
De ce sa le camufleze?
Alte antene de internet si nu numai au fost camuflate?

| User257 a răspuns:

Nu se întâmplă nicio schimbare, singura schimbare care se întâmplă este că vor să ne manipuleze cu minciuni 5g nu dăunează grav sănătății nu trebuie să te muți nu îți face griji dacă vor să ne facă rău nu ne face prin metoda asta ne for face rau prin vaccinare, boală, războaie asta este un nimic o să fie o problemă mondială lor nu le pasă mă refer la toți politicienii din politică din toate țările de pe glob cine trăiește și cine moare vor să își vadă interesul făcut, bani mulți, avere, putere de aia nu sunt legi penale pe măsură pentru că corupția mare nimeni să nu mai creadă în iei să nu îi mai voteze nimeni pentru că s-au învățat să mintă, să fure și scape basma curată.Fii inteligent, puternic, persoanele slabe pot fi ușor mințite și manipulate.O zi frumoasă să ai sănate și viață să ai că le facem noi pe toate dacă nu ai sănătate tot degeaba noi că oamenii să facem fapte bune pentru că nu s-ar mai întâmplă tot felul de fapte rele.

| Paracetamol0lol explică (pentru User257):

Da cu siguranță cei de la putere câștigă mult din războaie rolling on the floor și nu băga vaccinul în asta că probabil dacă nu era ar fi fost mult mai multe morți în van