| Nicky29 a întrebat:

Credeti ca oamenii au tehnologie care nu vor sa o faca publica? Si daca ar avea care ar fi motivul?

5 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si eu m-am gandit la asta. Iar prin tehnologiile acelea am ales una. Teleportare. Iti dai seama ce ar fi daca am putea toti sa ne teleportam? Nu am mai avea siguranta in lumea asta, sau pur si simplu ne-am imprastia prin univers.Cu siguranta ma refer la faptul că ar putea veni unu, iti baga niste gloante in tine si se teleporteaza. laughing Ar fi ceva. Totusi, sa nu crezi ca nu exista asa ceva. Deja bombele nucleare sunt o joaca pe langa ce s-a descoperit sau o sa s descopere in scurt timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii inventeaza noi si noi tehnologii pentru a ne usura viata de zi cu zi si pentru progrese cat mai mari in stiinta,informatica, etc. Oamenii tin ascunse doar tehnologiile folosite in razboi dar nu toate, ma refer doar la arme.Pana si computerul si chiar internetul au fost inventate de armata in scopuri militare dar au fost date omenirii pentru folosirea lor.Pana si noul chip al IBM care gandeste precum creierul uman a fost dat oamenilor sa il foloseasca.Nu se tem ca vin aia de la Skynet cu terminatorii pentru ca au inventat aia chipul care imita creierul uman laughing.Eu cred ca odata cu inventarea si testarea unei tehnologii, este data in folosinta publicului asa cum au fost date toate tehnologiile de pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haide totusi sa nu speculam.Pana la teleportare, se putea inventa fuziunea nucleara sau altceva.Pentru teleportare exista o ecuatie complicata nedescoperita inca.Prin urmare, vor mai trece decenii pana se va naste un om care sa isi foloseasca creierul in proportie de 10%, pentru a putea enunta o ecuatie pentru teleportare sau altceva.

| Joanne a răspuns:

Eu cred ca au tehnologie secreta pe care o pastreaza in caz de razboi. La cat de mult a evoluat stiinta, ar fi cma imposibil sa nu exista chestii ascunse. happy
Motivul ar fi unul banal, sa isi apere interesele. Daca ar face publica descoperirea, poate ca ar fi considerata periculoasa sau chiar o amenintare pentru unii, si ar fi interzisa.

| Tzl a răspuns:

Categoric ca fiecare stat puternic gen SUA, China, Rusia, au arme de distrugere in masa, si tehnologii militare mult peste inchipuirea noastra. Dar ele nu sunt facute publice pentru a nu pune presiune pe alte state sau a nu fii criticate la nivel international. In cazul unui razboi mondial de anvergura, aceste arme vor fii scoase la iveala.