1.E Bloody Mary.
2.La ce te referi sucul Bloody Mary sau fantoma ?
3.Neah, iti dau raspunsul:
Nu cred pentru ca nu exista cauta pe net si vezi filmari facute la misto o prietena a incercat sa o invoace si nu a patit nimic.
E o prostie din anii 1677 cand oamenii erau inapoiati ca defatp Bloody Mary era Maria I a Angliei ooooo si cauta pe Google - Bloody Mary- legenda
Nu exista Este inventata de un om ca sa ne sperie...Cica maria sangeroasa...Asa ii zicem noi la una maria de la noi din cls
Bloody Mary e doar o legendă, e folclor pur. Şi-n plus, nici măcar nu e European. Nu ţi se întâmplă absolut nimic dacă spui "Bloody Mary" de trei ori în faţa unei oglinzi în mijlocul nopţii, poate doar dacă îţi fac nişte prieteni vreo farsă.
Nu! Tampita aia de Blody cu s-o numi nu exista! Este un mit ca sa sperie copii! Intra pe you tube cauta blody cum o chema si la un momendat o sa vezi un videoclip care arata cu bloondy mary este un coctail!
Nu,ba chiar deloc E o maree inventie dupa un film de prost gust sau cine stie exista, dar eu am incercat si... Absolut nimic si am respectat toate cerintele ritualului si nu am patit nimic
Bye
Doar o singura data am dat de ea intr-un paharel, dar a fost o intalnire grozava. Noroc ca, ai mei n-au aflat nimic. hehe Da, cred in Bloody Mary, mai ales in gustul ei. In Bloondy insa, nu.
E "Bloody Mary" . Este un simplu joc, dar nu as risca sa-l incerc, deci sa zic ca da
.
Da`
Pt ca Dumnezeu Exzista Te va Proteja Insaaa``
Tu nu trebuie sa o chemii la tine pe aceasta fiinta.
Hmm.a fost o perioada cand si la mine'e in clasa se zicea de asta.Nu te speria, de fapt daca cauti pe youtube ai sa vezi ca e doar un film si ca de fapt "bloody mary'' e o oglinda pictata! cauta pe net