Da, fara grija, numai ca nu prea e bine sa iei placi folosite de pe net decat daca le gasesti loco. Ca sa le poti proba si dupa aia sa dai banii! Si nu de la persoane fizice. De la firme e ok, ca sa iei si garantie.
Ramul si procesorul il am... Placa video am gasit pe okazii cu garantie 6 luni la pretul de 170 merita? Am facut comparatie intre asta si in 9800 gtx 1 gb ddr 256 bit si asta a avut scor mai mare si e mai si noua
Compari 256 biti cu 128? Glumesti! http://www.hwcompare.com/10782/geforce-9800-gtx-vs-radeon-hd-6670-oem/
Sa nu uitam ca HD-ul A fost lansata la sf lu 2010 Iar gtx in 2008... poate crapa oricand. daca tot dau bani dau pe ceva mai bun
Depinde cat de forjata a fost! Dar poti sa iei Radeonul! Oricum eu sunt fan ATI!
Culorile, contrastul si calitatea imaginii, nu se compara cu nVidia. Are si NVidia partile ei bune, dar la calitatea imaginii nu se compara!
DECI zici sa merg pe hd? in plus preturile sunt aceleasi si majoritatea din seria 9000 au probleme cu afisatul. si as mai vrea sa imi bag o placuta de 4 gb ram sa am 8. numai ca nu am bani de un alt procesor mai ales ca placa de baza mi pe 775
Nu MAI STA PE GANDURI SI IA-TI HD6670, este combatibila direct x 11, merge in conditii optime orice joc actual. Nvidia 9800 gt este demult expirata, fiind compatibila cu directx 10, sunt jocuri actuale care nici macar nu se deschid pe ea.
Da, fara grija, numai ca nu prea e bine sa iei placi folosite de pe net decat daca le gasesti loco. Ca sa le poti proba si dupa aia sa dai banii! Si nu de la persoane fizice. De la firme e ok, ca sa iei si garantie.