In prezen mai sunt modele cu M dar foarte putine daca sau lansat placi video noi nimeni nu ar mai cumpara cele cu M in coada diferenta fiind prea mare intre laptop si desktop acum balanta sa echilibrat oarecum!
Sunt cu mult peste 10 % mai slabe. Poti face o comparatie, comparand placile in Passmark si iti faci o idee.
Cele noi sunt cu 7-10% mai slabe ma refer la cele fara M in coada ex:gtx 1050, gtx1050 ti, gtx 1060 etc cele cu M in coada sunt 30% mai slabe decat cele de pe desktop acum noile modele de placi video pentru laptop se aproprie foarte mult ca cele de pe desktop!
Cu adevarat vad si eu, e incredibil cum au putut realiza asta, dar totusi vad ceva de ce pe laptop apare 1 gb ram in plus fata de desktop la acelasi joc un pic cam ciudat? de exemplu eu am 960m dar diferenta e uriasa fata de 960 pentru desktop
Nu inteleg ceva in prezent numai apar acel m in coada pentru laptop?
De aia numai se numesc M nu stiam man, multumesc de informatie, tu esti gamer nu? ce joc cu masini imi recomanzi?
Need for Speed(2015) ultimul! Da sunt gamer am PC foarte bun doar ca nu merge mai mult de 4ghz sa overclockez procesorul!
In prezen mai sunt modele cu M dar foarte putine daca sau lansat placi video noi nimeni nu ar mai cumpara cele cu M in coada diferenta fiind prea mare intre laptop si desktop acum balanta sa echilibrat oarecum!
rodionu întreabă: