Ţi-am mai spus o dată preţul. Că nu vrei să-l accepţi e treaba ta. Băiatul de deasupra l-a confirmat.
200-250 lei, in functie si de celelalte componente nescrise. Placa de baza este destul de buna dar in rest cam totul este slab.
Mai pune-i 1 giga ram, ii instakezi un win 7 si il dai cu 350 de lei.maxim 400.
S-o crezi tu. )
E bun mai de internet, daca ii mai baga 1 giga.S-o crezi tu.toti umblati numai dupa ultimul racnet dar si astea mai vechi sunt bune.Am unul la fel dr cu 1 guga ram, si nu il dau pentru nimic in lume.Ciine vrea da 4-5 mil, cine nu sa stea fara ca nu au 18-20 de milsa dea pe unul nou ultimul racnet. daca vrei cumeri daca nu, tai pe telefon.
Dar cine spunea ceva de ultimul răcnet? Eu nu am nimic cu cei care au un PC vechi. Nu-s aşa snob. Eu spuneam doar că nu vezi banii ăia. Simplu! Crezi că un GB de RAM face mare rahat? Ca să ce? Să-l pui pe un hard de 40 şi cu procesorul ăla? O să meargă ca un c/ur. E mai bine pe XP-ul ăla care-l are. Că pui un OS mai nou într-un PC de zece ani şi că-i arunci un GB de RAM nu faci nimic. Tot banii ăia şi-i ia. Calculatoarele se devalorizează imediat. Că ţii tu la unul vechi sau că apreciază altul e fix treaba voastră. Eu vorbesc de bani aici. Ca să crezi că iei 400 de lei pe ăsta, chiar şi cu ce spui tu, trebuie să fii fumat.
Daca vinzi toata unitatea face, cel mult, 100 de lei. Daca il vinzi pe piese poti castiga mai bine. Daca RAM-ul e ddr3 atunci fi sigur ca nu iei mai mult de 100 de lei pe toate piesele. De obicei ramul conteaza. Placa video e mica, procesorul foarte slab... Multumeste-te cu 100 de lei!