| Chimied a întrebat:

Cu cat as putea sa vand un calculator cu :
Memorie RAM : 1GB

Placa de baza: gigabyte g41mt-d3

Procesor: Intel Celeron 2.20 ghz

Placa video: NVIDIA GeForce 8400GS de 512MB, 32bit, 60hz

Placa audio: Realtek HD Audio output

HDD: 40GB

13 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Ţi-am mai spus o dată preţul. Că nu vrei să-l accepţi e treaba ta. laughing Băiatul de deasupra l-a confirmat.

| Eduard619 a răspuns (pentru Gizăz):

Cat i-ai oferit laughing?

| Gizăz a răspuns (pentru Eduard619):

Nu i-am oferit nimic. Doar că a mai pus întrebarea o dată şi i-am spus maximum 100 de lei. Văd că a postat-o iar. Nu cred că i-a convenit răspunsul.

| SilviaDulcik a răspuns:

200-250 lei, in functie si de celelalte componente nescrise. Placa de baza este destul de buna dar in rest cam totul este slab.

| Eduard619 a răspuns:

100 ron.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pune-i 1 giga ram, ii instakezi un win 7 si il dai cu 350 de lei.maxim 400.

| Gizăz a răspuns (pentru anonim_4396):

S-o crezi tu. laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gizăz):

E bun mai de internet, daca ii mai baga 1 giga.S-o crezi tu.toti umblati numai dupa ultimul racnet dar si astea mai vechi sunt bune.Am unul la fel dr cu 1 guga ram, si nu il dau pentru nimic in lume.Ciine vrea da 4-5 mil, cine nu sa stea fara ca nu au 18-20 de milsa dea pe unul nou ultimul racnet. daca vrei cumeri daca nu, tai pe telefon.

| Gizăz a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cine spunea ceva de ultimul răcnet? Eu nu am nimic cu cei care au un PC vechi. Nu-s aşa snob. Eu spuneam doar că nu vezi banii ăia. Simplu! Crezi că un GB de RAM face mare rahat? Ca să ce? Să-l pui pe un hard de 40 şi cu procesorul ăla? O să meargă ca un c/ur. E mai bine pe XP-ul ăla care-l are. Că pui un OS mai nou într-un PC de zece ani şi că-i arunci un GB de RAM nu faci nimic. Tot banii ăia şi-i ia. Calculatoarele se devalorizează imediat. Că ţii tu la unul vechi sau că apreciază altul e fix treaba voastră. Eu vorbesc de bani aici. Ca să crezi că iei 400 de lei pe ăsta, chiar şi cu ce spui tu, trebuie să fii fumat.

| ChiarEu2 a răspuns:

Daca vinzi toata unitatea face, cel mult, 100 de lei. Daca il vinzi pe piese poti castiga mai bine. Daca RAM-ul e ddr3 atunci fi sigur ca nu iei mai mult de 100 de lei pe toate piesele. De obicei ramul conteaza. Placa video e mica, procesorul foarte slab... Multumeste-te cu 100 de lei!

| Gizăz a răspuns (pentru ChiarEu2):

N-are cum să aibă DDR3. Îţi dai seama de asta după celelalte componente. E un PC luat probabil prin 2005-2006. Că pe-atunci ieşeau pe piaţă cu harduri de 40 de GB şi procesoare d-alea. DDR3 e apărut prin 2007-2008. Sunt şanse foarte mici de aşa ceva.

| Lagorúthon a răspuns:

50 de lei si batem palma.

| CatFish a răspuns:

În jur de vreo 100-150 ron. Funda?