| Radeas1 a întrebat:

Cu ce antivirus vă simţiţi conforabil şi în siguranţă? Eu folosesc cîteodată Avast, cîteodată Avira, dar de o săptămînă folosesc Avast Free. Avira mă cam enervează cu falsele pozitive. Avast parcă e şi puţin mai prietenos ca Avira.

14 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Imi simt datele in siguranta cu cel mai bun antivirus de pe piata : Bitdefender, antivirus romanesc, care a detronat toate celelalte produse de pe piata, chiar si pe Kaspersky, fostul lider, pe care l-am folosit 3 ani.

| piTiCcu a răspuns:

Avast,Bit Defender sau Nod 32=Cele mai bune.

| Diavolcata a răspuns:

Eu folosesc AVG 2012 si sa fiu sincer nu mi-a facut nici o problema. Daca vrei iti dau linkul de descarcat gratishappy Bafta! Si avast si Avira sunt bune...

| christishor a răspuns:

Salut, eu tot avast folosesc si pot sa spun ca e un antivirus foarte bun ce te protejeaza foarte bine daca ai versiune trial te pot ajuta eu sa obtii licenta full fara piraterii sau alte trucuri totul perfect legal

| Mephisto666 a răspuns:

Http://www.myblog.ro/cel-mai-bun-antivirus/
ai aici raspunsul (nu este blogul meu)

| Mephisto666 a răspuns:

Sau mai informeaza-te si de aici
http://www.yoda.ro/......anesc.html

| catalinaeu a răspuns:

Eu folosesc Avast de cand ma stiu si nu am avut nici o problema

| alserban25 a răspuns:

Eset Smart Security 5 sau Bitdefender

| Claudiu950 a răspuns:

Eu prefer ESET NOD32 antivirus 4.2 (cea mai recenta versiune). Nu da alarme false si nu trebuie sa platesti.

| Bughi a răspuns:

Iti recomand BitDefender Total Security 2013. Am folosit pana acum Avast, mi-a expirat licenta si am cumpara o licenta de la BitDefender, pot spune ca nu cred ca exista pe piata antivirus mai bun.

Răspuns utilizator avertizat
| calinlucianb a răspuns:

Microsoft Security Essentials, e gratis, ocupa putine resurse, e cel mai bun.

| shardofdeath a răspuns:

Norton security.

Întrebări similare