Daca as vrea sa il iau eu, cu 200 sau chiar mai putin, iti dai seama ca e interesul meu , daca e sa iei valoarea reala, am vazut configuratii ca a ta cu 300 de ron pe net.
Fiind folosit si cu paramentrii astia, nu cred ca vei putea lua, mai mult de 150 lei.
Frate, nu-i asculta pe astia: n-ai cum sa vinzi asemenea desktop cu 300 de lei, cand cu 500 iei unul cu putere tripla fata de al tau, nou nout, de pe Altex. Al tau mai e si folosit, evident, deci ii scade si mai mult valoarea. Pe langa asta sa nu uitam ca nu e laptop. Un desktop ocupa spatiu, face zgomot, trage praf in el, si nu poti sa il iei nicaieri cu tine. Deci valoare mai scade inca o data.
Maxim 120 valoreaza.
Daca as fi in posesia acelui sistem as incerca sa il dau cat de repede pot undeva cu 150-200 lei si sa scap de el. Dupa mine, mai mult de atat nu ar valora
Frate singurul lucru pentru care ar putea fi cumparat ar fi memoria ram si acel hdd sa-l faca unul extern atat in rest o sa ramana intr-un dulap sau ceva.
Pret 100-200ron.
Daca gasesti pe un necunoscator gen copilasi de 10 ani asa poti lua si 300ron dar mai mult e cam greu...
Hmm am mai vazut pc uri asemanatoare pe OLX.ro sau alte site uri pentru cei ce vand second hand. Iei pe ea undeva pe la 400 de lei maxim.