| EugenRomaniuc a întrebat:

Cu ce program imi pot da seama exact de modelul placii de retea. Trebuie sa instalez cuiva un windows dar nu mai are nici cutia de la placa aia, nici CD-ul driver, nici pe placa nu scrie. Am descarcat DriverEasy peer to peer dar imi face update si nu-mi descarca driverul sad Placa din motherboard e distrusa, obligat are una externa. Ceva ajutor? happy

Răspuns Câştigător
| adybutterfly a răspuns:

Everest este cel mai util driver, incearca-l

| EugenRomaniuc explică (pentru adybutterfly):

Baaaaaa, cum am uitat de Everest, Doamne. Stiam de el, dar credeam ca doar iti arata cum se numesc, mai nou descarca si drivere? happy

| adybutterfly a răspuns (pentru EugenRomaniuc):

Pentru asta incearca ace tools

6 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna, pentru drivere driver geniushappy

| florin1979 a răspuns (pentru MeConstantine):

Daca windowsul nu are driverul de retea respectiv incorporat, degeaba folosesti driver genius ca nu va functiona. ala are nevoie de internet pentru a functiona, detecteaza driverele apoi tu alegi care driver sa ti-l descarce care culmea, tot de pe net il descarci.

| florin1979 a răspuns (pentru MeConstantine):

Scoate placa de retea din calculator si citeste de pe ea modelul, trebuie sa aiba undeva un cod format din cifre litere etc. apoi cauti pe google dupa acele litere si trebuie sa iti genereze cautarea modelul de placa. http://www.google.ro/......tp?/imgres uita-te acolo ca scrie ceva, asa cauti

| EugenRomaniuc explică (pentru florin1979):

Am facut deja, am gasit driverul dar pentru xp, si eu am 7. Cumpar alta placa de retea si pun MAC-ul asteia! happy