E adevarat ce zice NoGod, nu prea inteleg voturile dar probabil asa se practica aici. Sigur, mai pot aparea probleme in timpul repartitionarii dar asta nu inseamna ca nu e o solutie buna.
Si da, programele se instaleaza in C (ie. partitia SO) teoretic, problema spatiului tine de tine.
Numai prostii vad aici. Se poate repartitiona C-ul si fara a reinstala sistemul de operare si e foarte simplu folosind un program numit Partition Magic..pe care daca vrei ti-l dau eu. Si faci C-ul cat vrei de mare.
Cea mai buna solutie ar fi, daca vrei sa maresti spatiul discului C, sa reinstalezi windows-ul si sa iti refaci partitiile alocand spatiul pe care crezi ca ai nevoie. Dar pentru asta trebuie sa salvezi ce ai in PC pentru ca se face si o formatare a hard disc-ului.De aceea ai nevoie de cineva care se pricepe cat de cat. Succes!
Totul depinde de cum ti-a fost facuta partajarea in cele doua. In D ar trebui sa ai spatiu mai mult decat in C, pentru ca daca i se intampla ceva calculatorului tau, documentele tale (muzica/poze/filme etc.) nu vor fi afectate, in schimb daca aceste documente se afla in C risti sa le pierzi.
Eu nu am gasit acest program, nu prea stiu cum sa fac sa il iau de la altcineva, probabil e cu plata, nu prea stiu.
Trebuie sa intri in bios. Dar mi s epare ca acest lucru se poate face doar cand instalezi window-sul si maresti partitia.
Daca ai windowsul instalat in C, ca sa maresti spatiul trebuie reinstalat wind. si pierzi si ce ai in D... ca trebuie sa iei de undeva spatiu ( deci din D ) salveaza tot pe ceva ( alt HDD, DVD CD... ) reinstaleaza wind, aloca cat spatiu crezi ca iti trebuie pentru C si gata. programe poti instala si in D, incearca.
Deci ca sa te scoti depinde de cat ai hdd daca il ai de 80gb iti gabi vreo 20 la c si retul la d toate proacgrramele ca messenger firefox antivirus etc il istalezi in c pentru ca la rinstal wind le pierzi oricum nu mai sunt vazut de de wind iar jocuri poze filme in d asculta sfatul meu si iti va fi bine
In C este bine sa ai doar windows-ul iar in D, tot ce ai de salvat si, KIT-ul unde iti instalezi diverse programe, cum ar fi:yahoo, skipe, mozilla, adobe, media player, office, etc. In felul acesta cand ai nevoie sa reinstalezi windows, nu pierzi nimic ci din kit iti reinstalezi toate progrtamele, iar pozele si tot ce ai salvat raman fara sa le pierzi.
Toate programele se instaleaza in D.......in C nu trebu sa ai nimic important.....Vecinul meu e profesionist si ma informat si pe mine