| bmw_9097 a întrebat:

Cum a fost prima data cand ati facut scoala de soferi. v-ati descurcat sau cum am facut eu sa intru in sunt cu masina.( ma uitam dupa fete si incet incet masina o lua pe aratura)

Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Cand conduci e bine sa ti privirea inainte si sa stai cat mai relaxat la volan! nici macar incepator nu putem zice ca esti, din moment ce nu ai permis, esti doar un "cursant", care poate va lua examenul pentru permis sau poate nu-l va lua niciodata!
Depinde doar de tine. de vointa ta in a reusi!
Nu e indicat sa intorci capul dupa nimic, mai ales dupa fete, o secunda de neatentie poate provoca lejer un accident (chiar daca e viteza mica, tot vor fi anumite pagube), iar la viteze mari nici nu mai vorbesc!
Asa ca ochii la drum, nu dupa fete, nu la schimbat-or, nu la pedale! E cel mai important sa conduci corect, chiar daca esti la inceput si nu ai experienta, invata sa cinduci corect, intreaba instructorul tot ce nu ai inteles cum se face! daca deprinzi un stil de condus gresit, dupa ce vei lua permisul nu te vei mai corecta singur, si asa vei conduce toata viata! Bafta!

5 răspunsuri:
| oAnna a răspuns:

Fratele meu a luat punctaj maxim la sala si la oras 18 big grin

| Vizitiul a răspuns:

Ma-ntreb unde era instructorul? Mi-e greu sa cred ca se uita si el dupa fete tinand cont ca avea un novice in stanga.
Acum ce sa-i faci, frate, eu nu ma pot uita din dacie dupa femei, iti dai seama ca m-as face de ras.

| sNukki a răspuns:

Aoleu ce fac fetele astea din noilaughing laughing

| MrGeo1975 a răspuns:

Cum sa nu te descurci? Doamne fereste. Cum vine asta? E asa de greu sa inveti si sa iei examenul? Eu am invatat singur arta de a conduce un autovehicul.

| MrGeo1975 a răspuns:

Ochii la drum, pune-ti centura, nu te uita dupa fete / femei. E cel mai bine asa. De aceea e bine sa nu ai prea multe preocupari cand conduci.