| GulDan a întrebat:

Cum aflu daca are ceva sursa sau placa in afara sa desfac unitatea? ca se blocheaza odata la 5-10 min 10 secunde nu mai pot face nimic si alta problema nu vad virusi nu are niciunul. windows reinstalat, nu e plin...etc

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Sursa:exclus.Placa de bază:plauzibil
Procesorul:plauzibil
Pentru asta te poate ajuta Specy
http://www.piriform.com/speccy
Aruncă o privire la voltajele și temperaturile componentelor. Dacă temperatura CPU-ului de exemplu este 40-60 grade(de exemplu) înseamnă că este Ok. Dacă este peste înseamnă că sistemul de răcire este opturat cu praf(cel mai des întâlnit)
La placa de bază nu prea ai cum să verifici numai fizic, și anume să te uiți să nu fie condensatori umflați sau componente înscrut circuit(rar dar nu exclus). Succes

| Danzell a răspuns:

Altfel nu ai cum sa vezi. poti vedea doar placa de baza probabil din device manager.

| SouLIce a răspuns:

Sursa nu este de vina ar putea fi placa de baza dar eu cred ca este hdd-ul
Este un hdd vechi?

| NumeciudatT a răspuns (pentru SouLIce):

Nu e de vina frate hdd-ul.

| GulDan explică (pentru SouLIce):

Pai l-am luat in 2010 cam toate piesele is din 2010big grin mai ales ca le-am luat direct de la sursa nu din magazinbig grin

| NumeciudatT a răspuns:

Nu este sursa de vina! sursa da doar curent, placa de baza daca era stricata sau daca era vreun condesator ars sau plesnit nu se aprindea. problema e windowsu chiar daca zici ca l-ai reinstalat eu sunt de parere ca nu l-ai instalat bine. reformatare completa!

| GulDan explică (pentru NumeciudatT):

Bine chestia ie ca o vreme nu a avut nico problema de 1 saptamana incoace incepe sa se blocheze...si windowsu l-am reinstalat de 1 luna si ceva.

| NumeciudatT a răspuns (pentru GulDan):

Iti garantez eu de la windows este si eu am avut proble similare. la mine incepuse sa faca gesturi dupa o luna si ceva.