Te duci la mama omida si va incerca sa ghiceasca persoana respectiva!
Poţi bloca nr. respectiv,sau în cel mai disperat caz,te poţi duce la poliţie să ţi-l afle.Dar dacă nu poţi face chestiile de mai sus,doar ignoră apelurile, nu-i înjura, deoarece le dai satisfacţie. Ăştia care sună cu nr. ascuns vor să te facă să-i înjuri...
Baftă.
Uite la intrebarea asta caut si eu raspuns de ceva vreme. Am cautat pe diferite siteuri acest lucru si am gasit raspunsuri gen: """Daca cineva te suna cu nr. ascuns nu ii poti afla numarul orice ai face"", deci sfatul acesta ti-l dau si eu. Dupa parerea mea doar la politie ai putea afla acest lucru. Mult succes si bafta in continuare!
Ba da poti sa afli ia priveste oleaca la linkul asta http://www.youtube.com/watch?v=CsARDHkXajk
Am uitat sa mentionez ca sunt pe Vodafone si am abonament...(bine doar daca este nevoie, dar na nu stiu)
Faza e ca nu nu ma deranjeaza doar ca i-am dat la o fata nr meu de tel si am vrut sa-i dau si inca la una dar nah ea nah vrut. Eu neavand telefonul la mine si fiind in vizita la tara n-am putut sa-i salvez eu. Nah dupa ce am ajuns acasa era fata aia care nu vroia nr meu de tel ca i-am recunoscut vocea. Prima oara am inchis... a doua oara n-am raspuns ca dormea tata si putea sa ma aude si l-am pus pe silentios dar acum s-a rezolvat a sunat pe alt telefon si m-am intrebat de ce n-am raspuns la telefon. Multumesc oricum pentru raspunsuri
Www.numarascuns.ro e cel mai vechi site de aflare numere ascunde din Romania si primul, ei sunt din 2007 si m-au ajutat de 3 ori sa aflu cine ma suna cu privat, apelati cu incredere la oamenii astea!
Doresc sa aflu regiunea deunde am fost sunat de pe un anume nr de telefonn
Albastru_Leul_1984 întreabă: