| AlinaBarbi09 a întrebat:

Cum ar fi lumea fara tehnologie?

9 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

Simplu: am trai in pesteri sau in bordeie (casele acelea sapate in pamant).
Nu ar exista curent electric=> fara frigider, calculator, becuri, televizoare, internet, etc, drumuri asfaltate, masini, mancare procesata, etc.
De asemeea asistenta medicala ar fi la pamant, medicamentele ar reprezenta ceva de vis si asa mai departe.
Multi nu ar rezista.

| Florin199221 a răspuns:

Ca acei oameni din Africa sau Amazon... unii din ei o duc chiar bine, dar sunt si foarte multi care mor de malariesad

| tvictory68 a răspuns:

Fred si Barnei

| SMA a răspuns:

Cu siguranta mai grea. Dar mai frumoasa, deoarece poluarea ar fi foarte putina, oamenii mai buni, mie mi'ar fi placut sa traiesc in era fara tehnologii happy.

| adrian_6090 a răspuns:

Daca intr-o zi ne-am trezi ca tot ce a inventat omul in ultimul secol nu mai exista, am putea oare sa ne adaptam? Am putea renunta la telefonul mobil, la Internet, la toate masinariile moderne? Isi verifica e-mailul de cel putin cinci ori pe zi. Pe telefonul mobil poti sa-l suni la orice ora si iti va raspunde fie ca stie cine il cauta, fie ca nu. Tehnologia moderna reprezinta cheia comunicarii. "N-as rezista fara telefonul mobil sau fara Internet. Vreau sa pot fi gasit oricand si oriunde. Nu pot trai fara comunicarei, recunoaste Adi. In copilarie, nu stia ce inseamna sa navighezi pe Internet si nu regreta ca nici macar nu stia exact ce este un calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stau la tara, deci nimic prea schimbat.

| JeAdina a răspuns:

Nasol rau de tot. :]]

| DeDeMiK a răspuns:

Nu stiu probabil plictisitoarewinking

| valoy75 a răspuns:

Super OK! Am folosi al 7-lea simt si cu siguranta s-ar mai folosi si al 8-lea...Am folosi mintea cu mult mai mult decat o folosim acum si am fi ajuns la nivelul la care ne-am folosi de puterea mintii si multi dintre noi am fi fost clar vazatori, am fi schimbat multe lucruri doar cu puterea mintii etc si amd. Tehnologie minte lenesa!

Întrebări similare