| DarkShina5566 a întrebat:

Cum as putea face un update singura calculatorului meu? Ce ar trebui sa fac? Ce ar trebui sa stiu? Nu mai vreau sa-l chem pe baiatul care se ocupa de asa ceva, as vrea sa ma ocup singura de asta.Detalii va rog, fundita

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Update la ce anume vrei sa faci? Windows-ul isi face singur update si de altfel si celelalte programe pe care le ai in pc! Poate iti face altceva baiatul acela! Intra in start->sun->scrie update->si aici vezi cum este setat windows sa fac update (automat sau manual) Daca este setat pe manual, atunci da clik pe actualizari si instaleaza toate pachurile de la windows. Succes!

neluL
| neluL a răspuns:

Updates la un program/sistem este un pachet de noutati care aduce o mai buna functionare a programului si trebuie instalat! Orice program de calculator are probleme care nu sunt evidente în faza de proiectare, dar care se manifestă după lansarea oficială a programului și după ce utilizatorii îl folosesc pe scară largă, pe diferite sisteme de operare, în diferite contexte. Nici Windows nu face excepție, există tot timpul probleme de funcționalitate sau de securitate care trebuie rezolvate, iar acest lucru se face prin corectarea erorilor și aplicarea modificărilor prin pachete de actualizare, numite uneori patch-uri de update. Aceste pachete se livrează prin Internet, prin intermediul unui serviciu numit update...si numele programului respectiv.Deci nu se sterge nimic din ce ai in pc!

| Remember_1479 a răspuns:

Ai putea sa il mai chemi o data pe acel baiat si sa fi foarte atenta ce face, poate chiar sa ii spui sa iti arate.

| DarkShina5566 explică:

Nelul Daca eu fac update asa cum mi-ai spus tu,exista posibilitatea sa mi se stearga folderele, pozele, filmele etc? Pt. ca eu nu vreau asta.Ce inseamna mai exact sa faci update?

| anonimyus a răspuns:

Pt. update foloseste programul Autopatcher.