Bănuiesc că ai laptop la fel că și mine, de se răcește așa de tare. Păi nu prea știu ce să zic sincer, nici mie nu mi se răcește exagerat și e din cred că 2013. Poți încerca să îl ți la geam că este mai răcoare in această perioada sau să cum peri o cutie fligorifică și să pui laptopul pe ea, bineînțeles cutia să fie rece. Am vorbit serios. Multă baftă!
Daca e desktop, ar merge adaugate ventilatoare suplimentare la carcasa si poate in plus ar trebui schimbat coolerul procesorului cu unul mai puternic.
Presupun totusi ca e laptop si atunci daca a fost curatat si pasta schimbata, nu ramane decat sa pui sub laptop un cooler de genul http://www.emag.ro/......DLJW3YBBM/
si poate ca mai scade temperatura cu cateva grade cat sa nu se inchida pc-ul.
Schimba pasta termoconductoare, sterge-o pe cea veche si pune alta ( de preferat sa fie de calitate) si dupa streseaza-l putin cu un joc sau cv 30 min iar dupa uita-te la temperatura, normal in full load ar trebui sa stea in maxim 70 de grade
Salut, daca faci overclock, NU o mai fa.
Daca nu, verifica PC-ul sa nu aiba ventilatoare stricate sau prea mult praf adunat la un loc. Cel mai bine e sa cureti calculatorul cu aer comprimat. Poti sa folosesti si aspiratorul insa nu iti recomand!
Bafta!