Salut!
Dă-i la :
Start->Control Panel->Date, Time, Language and Regional Options->Regional and Language Option->Language.
Şi îţi selectezi tu limba română!
Baftă!
Click dreapta pe bara albastra de jos pe EN->Settings->pe prima linie din fereastra, click pe sagetuta din dreapta si adaugi limba romana-> Apply.
Cand vrei sa scrii cu diacritice, dai click pe EN si schimbi cu RO. Vezi ca se schimba putin locul semnelor de pe tastatura.
Sall! Am intrat cu tastatura in jocul MicroVolts dar cand vreau sa scriu cu ea nu imi merge decat literva V sti vreo solutie cum o pot folosi?
Sa stii ca 1961 din ID-ul meu reprezinta anul nasterii. Ti se pare ca m-ar pasiona oarece jocuri? Nu cred! Cand am dat raspunsul, ma refeream STRICT la Office Word. Adica, scriere, redactare, in niciun caz nu stiu ce joc de 2 bani!
Aham si ti-am zis eu daca joci MV >>? Am spus daca stii cum fac sa functioneze OSK(Tastatura virtuala ) in jocuri
Ce sistem de operare are computer-ul la care vrei să foloseşti tastatura cu diacriticile româneşti?
Windows XP?
Sau, Windows 7?
Altul? Care?
La bara de start in dreapta, prin apropierea locului unde-ti arata cat e ceasul ar trebui sa fie prescurtarea limbii in care e setata tastatura. daca e engleza scrie EN, daca e romana e RO. da click e initiala si selecteaza limba dorita. asta ar trebui sa te ajute
Start → Panoul de control → Opțiuni regionale și de limbă (Start → Control Panel → Regional and language options) si iti setezi de acolo limba romana
anonim_4396 întreabă: