Trebuie ca cel de la care vrei sa salvezi pozele sa le aiba in calculator.altfel nu ai ce sa salvezi!
Butonul print screen face minuni:d foloseste`l. alta metoda chiar nu exista. dai un print, dup-aia salvezi poza cu ajutorul programul paint, dup-aia decupezi poza respectiva.
Dai save page as, salvezi in my docs sau oriunde si va salva ca un folder si un fisier html. deschizi folderul si ar trebui sa gasesti poza pe acolo.
1. Apesi tasta Ctrl+PrtScr.(Print Screen)
2. Deschizi Paint
3. Apesi Ctrl + V in pagina din Paint
4. O sa-ti apara imaginea acolo
5. Descupezi doar poza de acolo si o salvezi.
Succes
In primul rand iti trebuie Mozila firefox.Mozila firefox este un program de cautare ca internet explorer numai ca este mult mai bun. Dupa ce ti-ai luat Mozila firefox, vezi sus in coltul drept scrie tools dai pe tools, dupa ce ai dat pe tools vezi scrie acolo add-ons dai pe add-ons o sati apara un dreptuhungi dai pe get add-ons dupa ce ai dat get add-ons scrie mai jos search scrie acolo plus si o sati apara mai multe programele dai pe adblock plus si dai instal si la urma intra pe hi5 si descarci ce poze vrei.
Eu am google chrome ca motor de cautare.nu stiu la altele cum functioneaza dar iti zic in cazul meu. dai la albumele tale si apoi dai click pe fiecare poza astfel: click dreapta -> deschideti imaginea intr-o fila noua apoi dai la linkul fotografiei si la sfarsit o sa vezi ca scrie 01.in loc de 01 modifici si scrii 02. atunci iti va aparea poza mai mare si o vei putea salva in calculator. asa procedezi si la cei care au profilul privat de exemplu si vrei sa le vezi prima fotografie mai mare . sper ca ai inteles cat de cat si ca m`am priceput sa explic. pup :*
Cu print screen si apoi selectezi numai ce iti trebuie in Paint. Daca print screenul de la tastatura nu merge, foloseste un program numit Snag It.
Buna Claudia!
Am observat si eu ca nu se mai pot lua poze dupa hi5-urile altora.
Dar daca doresti sa iei poze dupa hi5 tau, dai la poza respectiva si apar niste optiuni deaspure pozei scrise mici. Dai la afisare linkuri pentru fotografii, si copiezi codul din mijloc [HTML]. Apoi lasi comm cu codul respectiv si salvezi poza in pc. Si pe hi5 la altii merge optiunea asta dar cam rar.
Sper ca te-am ajutat.
Te pup!
Poti sa incerci cu print screen (pentru scr). apesi pe butonu asta dupa aia intri in paint si dai Ctr +v
si mai e inca o metoda
deschizi pagina cu imaginea respectiva si misti soricelul spre dreapta pana cand manuta se va transforma in sageta. dai click dreapta si View Source o sa iti apara o fereastra de notepad. dai Dai search Ctrl+F si scrii acolo
Pai ca sa salvezi pozele faci astfel :
-te duci pe poza pe care vrei sa o salvezi... asa si uitate pe tastatura, vezi daca gasesti butonul PRT SCR si sub asta scrie SYS RQ, apesi pe tasta, dupa aceea te duci in paint si scrie sus acolo edit dai pa edit si dupa aia dai paste si o salvezi... si dupa aceea daca ai photoscape te duci in photoscape si ii dai crop.
Daca nu ai photoscape il poti lua de aici fara virusi http://download.cnet.com/......03122.html
Click dreapta pe poza si dai SAVE AS si asa salvezi acolo unde vrei tu:*
succes pupici:*
Dai click dreapta pe poza, optiunea SAVE AS... si salvezi unde vrei tu.
succes.
pupici:*:*
Daca folosesti mozilla fa asa:
Tools -> Page Info -> Media -> ai acolo toate imaginile, icon-urile de pe pagina respectiva, alegi poza si apoi dai save us
dadaddadadda întreabă: