anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum bag internet de pe telefon pe calculator, sunt pe cosmote, Va merge fifa sau counter in retea

5 răspunsuri:
| coosmin24 a răspuns:

NU va merge.Netul pe telefon se misca catastrofal. cel putin asa am vazut cand mi-am bagat eu.

| dolyan a răspuns:

S-ar putea cu nokia pc suite(daca ai nokia, are in meniu conectare la net folosind telul ca modem), dar nu iti va merge la jocuri pentru ca vei avea o viteza ft mica, pana in 1 mb pe secunda(maxim), si chiar daca conexiunea va fi cu un mb pe sec viteza reala va fi de maxim 50 kb pe sec, eu foloseam prin wind(in italia) dar nu depaseam 1 mb pe sec iar pentru counter iti trebuie mult mai mult.da...incearca

| torres9 a răspuns:

Nu merge pentru ca tu ai pe telefon WAP si nu internet. internetul pe telefon e mult mai scump si ai trafic limitat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o problema am Nokia e 71 prima oara am avut in el cartla de Vodafone imi mergea netul dra acum am cosmote si nu se mai conecteaza ce as putea face?

| anotherchild94 a răspuns:

OK. E posibil sa mearga, eu am nokia n82 si merge. Nu merge ff bine, dar e ok, mai ales ca e gratis. Nu ai nici o sansa la CS 1. 6 sau Fifa in retea. Astepti in jur de 1 - 2 minute sa se incarce o pagina, viteza maxima de download este 40 kb\s, uploadul e aproape imposibil.