Da,George Simion are cca 700k followeri si cei care ar urma ar fi Dacian Ciolos cu cca 300k parca, Dan Barna care are intre 200-300k din cate stiu. Si mai este Nicusor Dan care are 250k. Si mai are si Clocotilde cca 150k. PSD-ul[cu exceptia lui Ponta] este cel mai prost clasat in acest clasament. Dragnea avea vreo 100k in rest niciun PSD-ist in afara de Ponta[care a plecat de la PSD] nu mai are peste 100k. Ciolacu nu are nici 50k din cate imi amintesc. Dar si Orban este sub 100k. Am uitat sa zic de Adrian Nastase care are peste 150k. Nici Petrov nu sta cel mai bine.
Cui ii pasa? Iohannis are 1, 8 mil de like-uri deci il intrece detasat pe Ponta care are 800k.
Ok. Si al 3-lea e George Simion, si dupa el, care sunt urmatorii 2?
George Simion a depasit 730.000, creste cu cateva mii pe zi
Deci il ajunge pe Ponta[care e mort politic]. Nu ma mir daca ar intra AUR din nou in parlament[de intrat intra] cu 800k voturi.
Ponta a strans atat in cel putin 10 ani, nu stiu cand si-a deschis pagina. GS nu stiu daca o are de 2 ani
Oricum,Ponta e pe locul 2 dupa Werner.
Da,George Simion are cca 700k followeri si cei care ar urma ar fi Dacian Ciolos cu cca 300k parca, Dan Barna care are intre 200-300k din cate stiu. Si mai este Nicusor Dan care are 250k. Si mai are si Clocotilde cca 150k. PSD-ul[cu exceptia lui Ponta] este cel mai prost clasat in acest clasament. Dragnea avea vreo 100k in rest niciun PSD-ist in afara de Ponta[care a plecat de la PSD] nu mai are peste 100k. Ciolacu nu are nici 50k din cate imi amintesc. Dar si Orban este sub 100k. Am uitat sa zic de Adrian Nastase care are peste 150k. Nici Petrov nu sta cel mai bine.
O, Doamne, de s-ar scoate odata vizibilitatea like-urilor! Va obsedeaza pe toti.
DarkShina5566 întreabă: