anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum copiez scrisul de pe o poza? am facut print screen la o poza pe net si imi trebuie scrisul de pe ea sa il pun undeva si nu am rabdare sa copiez scrisu de pe poza aia pe un document(print screeanu l-am facut de pe un videoclip dupa ce am pus pauza)

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Să înțeleg că vrei ca sistemul să proceseze un „copy" al scrisului din acea captură (JPG) din video, apoi să o poți pune cu „paste" în Word, sub formă de document text. Nu spun că nu se poate, atâta timp cât nu m-am documentat și nu sunt 100% sigur de ceea ce aș spune. Tehnologia PC-urilor de rând din ziua de azi mă îndoiesc că nu ar fi capabilă de o astfel de procesare, însă nu știu dacă au fost create programe care să permită acest lucru. Adobe Reader teoretic ar trebui să fie capabil de așa ceva, având în vedere că ocupă vreo 100 de mega pe HDD doar pentru editare text... Sincer nu știu, am să încerc să mă mai documentez.
O seară frumoasă! happy

3 răspunsuri:
| Ingerasull99 a răspuns:

Gasesti caractere pentru scris la fel cum vrei tu.

| baietzelu a răspuns:

Incearca ABBYY FineReader 10 Professional Edition, cel mai bun program de copiat scris de oriunde : poze, documente, etc etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu vrei fontul sau textul?