| AdrenalinTm a întrebat:

Cum creez o baza de date cu intrebari si raspunsuri nu word sau sa se faca automat acea baza de date cum era pe conqstador

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista o mutitudine de solutii pentru baze de date. Cea mai utilizata este mysql insa ai nevoie sa stii comenzile de mysql, cum sa instalezi serverul de mysql si mai ai nevoie si de o interfata daca vrei sa folosesti datele la ceva.

| AdrenalinTm explică (pentru suntserios):

Am instalat servarul msql interferenta de exemplu sa mi le ia automat din "'conqstador"'sa se adauge singure cateva cunostinte de mysql am de incepator

| suntserios a răspuns (pentru AdrenalinTm):

Sa inteleg ca tu vrei sa iei intrebrile de pe conquistador si sa le pui in baza ta de date automat?

in primul rand esti constient ca nu te vei putea conectat niciodata la baza lor de date sa iti intrerile de acolo? nu?

Asta am reusit stiu de unde sa le iau si ce sa le fac cum fac automatizare conqstadorul nu mai merge(in caz ca credeai ca de conqstador e vb) am zis teoretic conq.

| suntserios a răspuns (pentru AdrenalinTm):

Aha

pai teoretic ai nevoie de un script (in orice limbaj vrei tu) care se conecteaza la cele doua baze de date citeste din una si scrie in alta.

mutatul datelor poti sa il faci si doar la nivel de baze de date. faci dump la o baza de date / table ce te intereseaza pe tine si in importi in alta baza de date

Si cum fac dump? sa import automat

| Buutu a răspuns:

Nu știu dar e destul de complicat, ai nevoie de cineva care se pricepe sa creeze baze de date, mysql, Firebird sau Access de la Microsoft.
Cei de la Conquiztador foloseau mysql!
Chiar dacă o persoană va vedea întrebarea și știe cum se face, ar fi foarte mult de scris.