anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum dau funda?big grin e cam stupid sa intreb asta dar...habar nu ambig grin

Răspuns Câştigător
| Gândac a răspuns:

Poti da fundite numai la intrebarile puse de tine.
Si poti da o fundta la o intrebare, nu poti da mai multe.
[Din pacate]

In dreapta fiecaryui raspuns dat de tine ai o fundita gri [ sau nu stiu ce culoare big grin]
Daca tu consideri ca acela e cel mai bun raspuns doar dai click pe ea.
Si aceasta se va face portocalie.
Baafta!

16 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

În josul fiecărui răspuns pe care l-ai primit este o fundă gri , dacă dai click pe ea , ea se face portocalie.Baftă!

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Langa cine ti-a raspuns la o intrebare de a ta. este "desenata" o medalie gri pe care scrie nr 1. da-i click pe ea si asa ii dai medalie celui care ti-a raspuns la intrebarewinking succes! mie-mi dai funda :dwinking?

| Nicoleta a răspuns:

Uita-te in dreapra fiecarui raspuns.ca scrie sa declari raspunsul castigator... apesi pe funda aia si gatahappy
poti da o singura fundita.

| Bacteriuță a răspuns:

La o intrebare pusa de tine, atunci cand te uiti la un raspuns in dreapta jos iti arata o fundita gri si zice ceva cu "declara raspunsul castigator" parca big grin. daca raspunsul e cel mai bun, dupa tine, dai atunci click pe fundita si gata tongue.

| BruneTTe a răspuns:

Dupa ce pui o intrebare si altii iti raspund ai sa vezi in dreptul fiecarui raspuns pe care l-ai primit cate o fundita portocalie. Apesi pe cea din dreptul raspunsului pe care tu il consideri castigator. Sper ca ai inteles.
hee hee

| adysnake a răspuns:

Dupa ce ai pus intrebarea. mai jos in dreptul raspunsurilor este o fundita in dreapta in ceata asa... dai click pe fundita raspunsului care vrei

| dhraqull a răspuns:

Alegi raspunsul castigator, adica al meu.

| Maduliciu a răspuns:

In dreptul persoanei care raspunde la intrebare apare o fundita, in dreapta raspunsului sau apesi si gatabig grin

| Daria a răspuns:

In dreapta intrebarii gasesti o panglica(fundita) portocalie si dai clik pe ea.

| me0ank a răspuns:

Buna. Cand cineva da un raspuns la o intrebare de a ta cand intri sa le citestiapare la fiecare o fundita in dreapta sh raspunsul care ti se pare mai folositor apesi pe fundita aia sh gata. Sper ca te-am ajutat.

| Xonia a răspuns:

IN dreapta e o fundita, un fel de medalie
Daca apesi pe ea se face portocalie si asa imi dai mie o fundita

| Asdfasdefta a răspuns:

Dai pe raspunsul castigator in dreapta unde scrie"Declara raspunsul castigator"... Poti incerca pe mine...nu ma supar big grin

| Alii a răspuns:

La fiecare raspuns, in dreapta e un medalion sau ce o fii si apesi acolo si dupa ok...

te pup:*

| checkmybrain a răspuns:

Dupa ce primesti raspunsuri o sa-ti apara "fundita" in dreptul lor.

| DareToKnow a răspuns:

Buna. Dupa ce ti-a raspuns cineva, in dreapta raspunsului (in coltul din dreapta jos, mai exact) apare o fundita gri care se face portocalie la trecerea cu mouse-ul. Pentru a da fundita (adica pentru a selecta raspunsul corect) da click pe ea.
Succes! happy
P. S.: Poti sa dai numai o fundita pe intrebare, deci ai grija sa o dai celui mai bun raspuns. happy

| AnY_3096 a răspuns:

Foarte simplu...

dupa ce vezi toate rasunsurile in dreapta lor este o fundita. Apesi p ea si ai dat funditahappy

sper ca ai reusit si poate imi dai o fundita si miehee heehappy