A intrat verișoara mea pe un site nesigur cu jocuri pe Chrome și i-au apărut numai reclame, pe Firefox nu apărea nimic
Firefox are doar niste extensii de block probabil putin mai eficiente. Asta nu il face mai bun sau mai sigur. Gasesti si pe chrome asa ceva.
Pe site-urile accesate de tine sunt reclame. Descarcă din magazin un AdBlock și nu mai ai reclame. Sau folosește Opera browser - are AdBlock inclus și VPN gratuit.
Instaleaza browserul Brave ca blocheaza automat toate reclamele pe orice site + YouTube si merge cel putin la fel de bine ca si Chrome.
Dacă te uiți la filme online pe Chrome, da pot apărea reclame, dar nu cred că acele reclame îți virusează telefonul
Am Chrome de mult timp. Am instalat Ad Blocker, care functioneaaz pe 95% din site-uri. Foarte putine site-uri dau eroare adica vad ca am instalata extensia asta si zic ca o scot ca sa pot vizualiza continutul.
Nu am avut probleme niciodata... acum nu mai am nici antivirus si tot e ok.
Reclamele sunt de la site-uri. nu de la browser, si nici nu sunt sanse mai mari sa-ti viruseze laptopul Chrome-ul.
De unde le scoti?
Reclame sunt peste tot. Problema este că le poți bloca toate reclamele indiferent daca ești în crom, mozila, opera, etc...