| LisaJulie a întrebat:

Cum de se spune ca browser-ul Chrome este cel mai bun când pare ca pe el sunt mai multe reclame și șanse mai mari sa fie virusat laptop-ul decât pe FireFox sau InternetExplorer?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad ce legatura ar avea browserul cu reclamele si virusii.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

A intrat verișoara mea pe un site nesigur cu jocuri pe Chrome și i-au apărut numai reclame, pe Firefox nu apărea nimic

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Firefox are doar niste extensii de block probabil putin mai eficiente. Asta nu il face mai bun sau mai sigur. Gasesti si pe chrome asa ceva.

| gabicoo a răspuns:

Pe site-urile accesate de tine sunt reclame. Descarcă din magazin un AdBlock și nu mai ai reclame. Sau folosește Opera browser - are AdBlock inclus și VPN gratuit.

| siriusblack98 a răspuns:

Instaleaza browserul Brave ca blocheaza automat toate reclamele pe orice site + YouTube si merge cel putin la fel de bine ca si Chrome.

| Kufu95 a răspuns:

Site-urle pun reclamele, nu browser-ul.

| Ciprian09 a răspuns:

Baga Ublock Origin si Adblock la extensii si nu o sa ti mai apara! noroc!

| Arthurrrr a răspuns:

Dacă te uiți la filme online pe Chrome, da pot apărea reclame, dar nu cred că acele reclame îți virusează telefonul

| Maskatu a răspuns:

Am Chrome de mult timp. Am instalat Ad Blocker, care functioneaaz pe 95% din site-uri. Foarte putine site-uri dau eroare adica vad ca am instalata extensia asta si zic ca o scot ca sa pot vizualiza continutul.

Nu am avut probleme niciodata... acum nu mai am nici antivirus si tot e ok.

| cyyprian a răspuns:

Reclamele sunt de la site-uri. nu de la browser, si nici nu sunt sanse mai mari sa-ti viruseze laptopul Chrome-ul.

De unde le scoti? laughing

| LisaJulie explică (pentru cyyprian):

Mie pe Firefox nu imi apare nicio reclama

| cyyprian a răspuns (pentru LisaJulie):

Fa un experiment: dezinstaleaza si Chrome si Mozilla, instaleaza-le din nou, si deschide acelasi site pe ambele

| cyyprian a răspuns:

Mai este si browserul Brave. destul de mișto

| CSantyD a răspuns:

Reclame sunt peste tot. Problema este că le poți bloca toate reclamele indiferent daca ești în crom, mozila, opera, etc...