Greu!
in primul rand trebuie sa-ti faci alt cont si sa te rogi de [GM],[GA] sau [MOD] ca sa-ti de blocheze contul.
dar depinde si ce ai facut, daca e ceva nu foarte grav, sigur o sa-ti deblocheze cineva contul.
fundita? plsss
Si eu am un cont metin2 lupus lvl 59 ff bun si am luat ban cica din cauza ca am facut reclama la server private am sanse sa il iau inapoi?
Mane care stie cum sami aflu parola la o adresa de email care am contul pe ea simi trebuie adresa cam uitat parola la metin cam uitat parola dela email si n-am codurile alea casa aflu parola ca n-am tinut con de ele
Buna, uh nu stii cum sa ii dau PM (mesaj) la GM ca sa iti deblokezr contul'? iti zic eu, du-te pe blog la www.metin2ro.com si acolo vezi ID-ul de mess al lui GM ii dai uh mesaj candva...sau mai scrie si numele lui de p metin2ro! sper ca ti-am fost de ajutor! :))
paaa! :))
Nu mai incercati sa va deblocati conturile ca astia de la metin2ro sunt niste nesimititi sa va iau la misto sak incercati da vb cu ei.Mai bine apucativa de privat.
Nu frate nu il ajutatipentru asta asa procedezi:Intri pe site te loghezi acolo iti arata contul tau este banat o sa ai un link care scrie suport dai pe el faci cant si scrii un email acolo scrii ca ti-a fost blocat contul si peste cateva zile merge incearca.