Firewallul de la windows?
pentru windows 7: scrii firewall in bara de cautare dn meniul start si iti apare gemuletul.
Pentru xp era pe undeva pe la security and nu stiu ce, in control panel.
In windows 7
Start ->Control Panel ->System and Security ->Windows Firewall -> "Turn Windows Firewall On Or Off". Pasul al treilea consta in selectarea optiunii „Turn Off" atat pentru retelele exterioare, dar si pentru uzul intern. Apasa pe „OK", si gata: doar ce ai dezactivat Windows Firewall.
In XP
Start - Control Panel - Security Center - Firewall - OFF
Vezi ca in stanga ai "Change the way Security Center alerts me" si debifezi Firewall.
Bafta!
Mi-a activat antivirusul da mi-a ramas in bara butonu ala rosu cu un x si scrie Windows Security Alerts.Si cand intru in Firewall e activat..Automatic Updates nu e activat..si Virus Protection e tot activat Cum le dezactivez pe toate? Ca acolo e pus pe OFF.
Daca ai facut ce scrie mai sus, aunci firewall-ul si virus protection sunt de la antivirus, banuiesc ca este AVG.
Trebuie sa inchizi antivirusul daca vrei sa inchizi si firewall-ul din el si virus protection. Aceste doua sunt din antivirus! Firewall-ul din windows este inchis.
Trebuie sa intri prin norton la setari si sa configurezi de acolo Firewall, eu am win 8 si la fel imi facea