Nu ai cum din pacate. va trebui sa astepti sa expire. dupa poti sa alegi alta.
Te duci din noul la aceeasi optiune si o ''activezi'' si vei primi un mesaj ca s=a dezacrivat.
Intrii la optiunea care o ai avut-o activata ultima data si acolo iti apare ca sa o poti dezactiva. o dezactivezi si apoi activezi orice altceva ce doresti
Suni la info clienti orange ei iti pot dezactiva optiunea eu asa am facu totdeauna *100# apoi iti zice acolo ce pasi trebuie sa urmezi sa intri in contact cu ei desi te costa 55 centi pe minut
Poti face GRATUIT operatiunea dorita daca accesezi saitul oficial www.orange.ro si apoi :
1/ iti deschizi cont in sectiunea WebCare
2/ cauti in pag. principala a contului tau capit. "servicii"., (click pe el) si.
3/ alegi sa "modifici" oricare dintre serviciile tale care sunt enumerate acolo
Succes!
Accesezi link-ul https://www.orange.ro/prepay/oferte-speciale/oferta-prepay-baza-ro.html si iti alegi extraoptiunea care o vrei si cea veche se dezactiveaza singura
*100# > Contul meu > Optiuni active > Daca ai optiune activa iti va arata ( de exemplu: "800min in retea...") > Raspunde > 1 > va raspunde un mesaj de genul: " Pentru a activa acum optiunea..." si ar trebui sa ai mai jos: "1.Dezactiveaza optiunea" > Raspunde > 1
Eu am incercat raspunsul :powergirl,si spre mirarea mea, a funcionat dar nu prea, optiunea a fost inlaturata dar cealalta optiune, cea de dinaintea activarii acesteia pe care doream s-a o anulez nu a reaparut, azi mi-am reincarcat creditul cu 6 euro si am activat o optiune de un 1GB in schimbul optiunii reincarcate si dupa ce am dezactivat-o nu am ramas cu nimic, cum pot sa ajung la creditul meu initial?
sweetale12 întreabă: