Ca sa inregistrezi ai nevoie de reportofon ăla este dotat cu un microfon sensibil special conceput sa capteze sunetul clar sa nu ai distorsiuni, cu telefonul este imposibil sa inregistrezi nu este facut pentru asta.
Mulțumesc pentru timpul acordat întâi. Pai distorsiuni sunt, dar cert este că sunt alte voci care vorbesc cu vocea care am inregistrat-o și pe care nu le-am auzit deloc doar telefonul meu.
Microfonul daca nu e directional sau mai aproape de vorbitor, inregistreaza din toate directiile. Conteaza mult locul unde se afla microfonul. Daca nu e volum constant si se aude prea incet, trebuie intai o compresie apoi o normalizare. Locul unde se afla microfonul (telefonul) nu era cel mai potrivit si probabil ca nici aplicatia pentru inregistrare nu era buna. Daca microfonul sau aplicatia de inregistrat reduce zgomotul, asta inseamna ca inregistreaza bine doar sunetele puternice si pe cele slabe le reduce mult. Insinte de a face o inregistrare trebuie facute teste pentru a se vedea daca se inregistreaza bine.
Mă ajută orice informație dar nu am răspunsul la întrebarea mea.
Înregistrarea este cu o aplicație și cu telefonul mobil făcută asta am înțeles toți. Dar ce se întâmplă in background, acele persoane e posibil sa fi fost și ele în casa, fara că eu să știu. Poți auzi și chiar înțelege bine in multe momente. Probabil e o prostie dar vreau sa întreb dacă acele persoane sunt conectate la wifi meu, se poate cumva că tel meu in timpul înregistrării sa capteze și conversația lor? ...mersi mult
Daca aplicatia era doar pentru inregistrare din microfon, atunci inseamna ca asta se auzea atunci.
Nu e normal sa apara si altceva.