| YoYo a întrebat:

Cum fac cu windous live movie maker ala am luat toata colectia.cum era recomandat. Dar numergea cand da deam import video imi iesea am dezinstalat tot si cand il iau din nou spune e instalat nu stiu ce si nu-mi apare in pc desi spune ca e instalat. Vreau sa editez niste clipuri fakute de mine exaxt ca si cand leas modifica cu movie maker dar dupa ce modific cu movie maker imi face clipu de 4 mb si se vede urat rau cum as putea sa modific exact cum modific cu movie maker dar sa nu strice asa rau grafica filmului(sau daca se poate deloc) si poate in acelasi timp sa il faca si mai mic ca ocupa cam mult? Plss FUNDA AJUTOR

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pana la urma ai instalat programul sau nu? Ce clip faci tu de 4MB ca doar o singura poza are 4 MB? Fa diferenta intre MB si GB Uita-te mai intai aici http://www.robintel.ro/......ial-video/

| Savy a răspuns:

Numai tu intelegi ce spui acolo, dar poate reusesti asa:
- dupa ce ai terminat de "prelucrat" scenele/filmuletele/ ce pui tu acolo, mergi la Save Movie - Custom Settings (e jos tare) si setezi dimensiunile dupa cum doresti. Ti se da si dimensiunea estimata a fisierului per minut de video. Tine minte, cu cat ocupa mai putin spatiu, cu atat calitatea este mai proasta, trebuie sa faci un compromis intre dimensiune si calitate.