| KillForFun a întrebat:

Cum fac sa am viteza de internet la un router dlinlk N 150 wirlees o am de 5 mb si e dif e 5 metri de router(am inteles ca se fac din configurari)PLs ajutati-ma Dau

6 răspunsuri:
| ionutz03 a răspuns:

Pai aici depinde cum ai verificat tu cei 5 mb: viteza de download sau largimea de banda( adica MB sau mb) e o mare diferenta.
Ca sa te pot ajuta trebuie sa vii cu detalii: unde ai verificat viteza, ce viteza ai de la furnizor ( contrractuala) daca masuratoarea a fost in bit sau byte ( pentru ca e o diferenta).

| KillForFun explică (pentru ionutz03):

Ma refer cand ma conectez dupa telefon la router prin wirlees(dau la detalii si imi apare la vitea 1 mb 2 mb 5 mb depinde de pozitie)

| Andutu_5204 a răspuns:

Adica ce vrei tu sa zici prin a spune " cum fac sa am viteza de internet?" pe wireless nu vei avea niciodata aceiasi viteza ca pe cablu chiar daca stai si langa router.

| KillForFun explică (pentru Andutu_5204):

Am inteles ca poti sa maresti viteza routarului am viteaza foarte mica cand ma conectez pe tel la router...si din cate am inteles poti sa maresti interfata wirlles sa fie mai puternica

| ionutz03 a răspuns (pentru KillForFun):

Modul de conectare N e cel mai nou cu viteza cea mai mare pana la 2 si ceva (238 parca nu mai stiu exact) iar routerul vine standard configurat in modul N deci viteza maxima.
Acum problema a doua este daca dipozitivul cu care te conectezi stie modul N.

| KillForFun explică (pentru ionutz03):

Si pana la urma ce trebuie sa fac?