anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa fac poza pe calculator la ceva si apoi sa trimit? De ex. cand intri pe o pagina la un joc sa zic-apesi pe un buton (nu stiu care) apoi intri in paint si nu mai stiu ce faci de aici...Ma puteti ajuta? Dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Citeste comment-ul meu de aici : http://www.tpu.ro/......print-scr/
O zi buna! :)

18 răspunsuri:
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Apesi pe butonul de dupa F12 si apoi te duci in paint si dai paste :d

| cretzufinish a răspuns:

Apesi tasta Print Screen din dreapta Backspace-ului, apoi deschizi paint si dai edit-paste sau ctrl+v, apoi save unde vrei tu. happy

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Apeşi pe print screen. E chiar lângă f 12. Apoi mergi în paint, dai paste şi o salvezihappy

| cornculapte a răspuns:

Apesi butonul Print Screen de deasupra lui Insert, apoi intri in Paint si dai sus la Edit->Paste. Apoi salvezi imaginea si gata! happy

| Alina a răspuns:

Apesti print screen de la tastatura, apoi mergi in paint si dai paste si gata happy

| SimonaMrr a răspuns:

Intri pe pagina respectiva si apesi pe butonul prin screen, apoi intri in paint si dai ctrl + V si gata
winking

Răspuns utilizator avertizat
| laura_9178 a răspuns:

E pe tastatura un buton "print screen" apesi pe el apoi te duci in paint si dai lipire si gata poza :-)

| Lora_6439 a răspuns:

Cand vrei sa faci "poza" apesi pe tasta pe care scrie PrtScn (vezi ca e undeva langa Backspace) > intri in Paint > Edit > Paste > Save as.

| rebb a răspuns:

Ctrl+print screen apoi in paint click dreapta: paste happy

| rixu` e fan UCV [:x] a răspuns:

Dai print screen de 2 ori apoi intri in paint si dai ctrl+z
winking

| NuConteazăCine a răspuns:

Se numeste print screen happy Ai pe tastaura un buton "prt sc" (ceva de genu) apesi si iti face poza la ecran... apoi te duci in paint si apesti Ctrl+V si gata... apoi salvezi in pc happy

| bumblebee a răspuns:

Apai apesi pe Print Screen sau Alt+Print Screen(il ai pe tastatura)... dupa care cand intri in paint apesi Ctrl+V sper ca te-am ajutathappy

| Mirela a răspuns:

Ai photo scape? Dai la screen capture ->capture full screen [inainte de asta bagi ph scp in bara :d ] si dupa deschizi ph scp si salvezi poza big grin

| radu01 a răspuns:

Salut,
Apesi butonul prtscn de deasupra lui insert apoi intri in paint si apesi ctrl v (paste).

| ruginiz a răspuns:

Dai print screen de la tastatura(unde sunt si insert, scroll lock, delete alea) intri in paint si dai ctrl+v(paste) si apoi save as et voila happy

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri