| LoveUbutUdontCare a întrebat:

Cum fac sa imi reapara X-ul rosu de la Opera? ...Nu mai apare...am incercat toate modalitatile, si nu pot. Pot inchide fiecare pagina separat, dar la final nu pot iesi din Opera numa' cu Task Manager- End Task. Cine ma poate ajuta?
Dau FUNDITA

17 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce s-a intamplat? Ti sa marit pagina? Fa un print screen si posteza-l aici.

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| LoveUbutUdontCare explică (pentru neluL):

Nu stiu cum sa atasez poza...i-am facut print. Nu imi apare nici bara de jos (de start), si nici X-ul de sus...

File://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Print.JPG

File://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Print.JPG -Poza

| neluL a răspuns (pentru LoveUbutUdontCare):

Incarca poza aici http://imgur.com/ si posteaza linkul de la ea.

Apasa pe sageata aia din dreapta sus.

Da ...imi apare o lista cu site-urile pe care le-am vizitat, si daca dau click dreapta apare Customize. In customize am incerct pe toate butoanele posibile si nu am reusit nimic

Reinstaleaza browserul ca sa nu-mi mai dau cu presupusul. E cel mai usor mod de a rezolva problema.

| Andreeamirabelle a răspuns:

Ai dat rezolutia prea mare la ecran si nu se mai incadreaza "x-ul" in ecran ca este prea sus.Modifica din meniul monitorului marginile, pana iti apare tot ce era pe "dinafara"...Sau cand vrei sa inchizi opere, dai jos in bara de start click dreapta acolo unde iti apare fereastra de la opera pe care ai accesat-o si dai "close", asta in cazul in care nu cumva nici bara de start nu iti mai apare ca e prea joc si nu incadreaza in ecran...

| LoveUbutUdontCare explică (pentru Andreeamirabelle):

Nu e asta, pentru ca nu imi apare nici bara de jos cand sunt in Opera, doar cand e pe Desktop simplu...deci sigur am apasat altceva pe la Opera...

Aaaa,am inteles.Intra in Opera si da F11.Zi-mi daca a mers.

| LoveUbutUdontCare explică (pentru Andreeamirabelle):

Nu a mers. A disparut chiar tot...deci eu am bara de sus, unde imi apar casutele cu paginile. Efectiv doar X-ul lipseste sad

Aha,nu stiu atunci, sa dai F11 din nou sa isi revina cum era inainte.

Daca nici din meniu nu e rezolutia modificata, atunci nu pot sa imi imaginez ce e.Am vazut si eu printscreenul...Nu vad alta problema decat cea cu rezolutia.

| Rake a răspuns:

Dai uninstall la opera si intri pe mozilla.net, download, install = problem solved

| AlexBvRo a răspuns:

Si eu am patit la fel, tine apasat pe bara de la opera si trage in jos, o sa se faca mai mic si o sa apara butoanele, sper ca te-am ajutat