| ellaptk a întrebat:

Cum fac sa imi utilizeze toti cei 8 gb de rami din calc?( utilizeaza doar 3.99gb) pentru windows 7

Răspuns Câştigător
| rsn13 a răspuns:

Trebuie instalata versiunea de win 7 x64 (vezi ca o poti instala peste cea actuala fara sa pierzi date) ideea este ca sistemul de operare x86 nu poate utiliza prin arhitectura sa mai mult de 2la puterea 32 biti de ram, facand calculul vei vedea ca iti da fix, 4 giga. (atunci cand bootezi cd-ul de setup de win 7 la un moment dat te intreaba ce win sa instalezi si in dreapta de tot iti zice daca e x86 sau x64)

6 răspunsuri:
| kRyStY_1411 a răspuns:

Scoateti gta 4 si vezi ce fain e ca iti merge bine cu rami asa mari! FUNDA?

neluL
| neluL a răspuns:

Pai deschide toate aplicatiile care le ai instalate in pc si atunci folosesti toti ramii dar nu vad interesul! Pc-ul tau isi ia din RAMI atat cat are nevoie! Nu trebuie sa-l stresezi! Daca acum are nevoie de 4 Gb inseamna ca atat ii trebuie!

| George1176 a răspuns:

8gb RAM? o.0?
Maiculita dar cred ca esti bogat/a
eu am de 512mbxD si sunt multumit

| PetruDolhescu a răspuns:

Nu stiu daca ai inteles bine ce a zis rsn13
Sunt doua tipuri de sisteme de operare:
1 care lucreaza pe 32 biti (se mai spune si x86), acestea nu citesc decat maximum 4 GB de Ram
2 care lucreaza pe 64 biti (se mai spune si x64), acestea pot sa citeasca toata memoria pe care o suporta si placa de baza
In concluzie tu ai nevoie de Windows 7 x64

| Simpatic a răspuns:

Pe versiunea windows 7 64 bits iti vede toti ramii...

| ellaptk explică:

Am versiunea de 64 de bity windowsu e original cumparat din magazin cand mi lau instalat aia mii utiliza pe toti