| Kolors a întrebat:

Cum fac sa instalez si eu windowsul 7 direct fara dvd, usb? Dar sa pot sa fac format la toate partitiile, inclusiv local disk c.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"windowsul 7 direct dupa pc fara dvd, usb"

dacă calculatorul tău e fără so, păi de unde să vină windowsul

| Wr3nch a răspuns:

Nu faci pentru ca iti trebuie neaparat un mediu de stocate pe care sa salvezi installerul de windows.

Răspuns utilizator avertizat
| NLS a răspuns:

Se poate, in anumite conditii, dar trebuie "pregatit" HDD-ul inainte.
Adica conectat la alt calculator functional, formatezi intreg HDD-ul tau, creezi o partitie mica de doar 10 GB (poate fi si de 8 la o adica),
apoi copiezi pe acea partitie kitul de instalare,
continutul arhivei ISO, (NU arhiva ISO in sine)!

Cand bootezi sa instalezi Windowsul, alegi din fereastra de Quick boot litera partitiei create (sa nu uiti sa ii aloci si un nume reprezentativ, atunci o recunosti si mai usor).

Fara sa conectezi HDD-ul la alt PC, nu poti, fara DVD si fara un mediu USB (fie el stick clasic, HDD/SSD portabil/extern, un cititor de carduri USB pentru carduri microSD, etc ).

Mai exista BootFromNetwork, dar nu cred ca e pentru tine.

Răspuns utilizator avertizat
| NLS a răspuns (pentru Kolors):

1. pentru "a face un disk" (adica o partitie, mai corect spus), ai nevoie de un kit de Windows mai intai, pe care sa il rulezi de pe un suport de instalare (DVD sau stick,, HDD/SSD portabil, sau altceva asemanator)

2. apoi, dupa ce ai (creat) "diskul", mai trebuie sa copiezi (kitul de instalare ) installerul de pe un stic sau DVD, pe acea partitie (disk, cum ii spui tu)

Deci e ce ziceam eu - se poate faca instalarea propriuzisa fara DVD sau stick, dar ai nevoie de ele inainte, pentru pregatirea operatiunii.