| Wtf9000 a întrebat:

Cum fac sa scap de rahaturile alea de notificatii pe e-mail? Cum pune cineva o intrebare pe TPU, hopa si un mail. Deja am vreo 100 de spamuri, si devine enervant.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi, ca atunci cand iti intra te intreaba daca mai vrei sau nu, alege ce vrei tu,. dar nu garantez. mie nu mi-au vbenit vreo 5 luni, pana deunazi cand au reaparut.
le las acolo de prasila, poate prin pestisorul de aur si le transform in bani lichizi.

7 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Pur si simplu cand primesti email-ul undeva jos te intreaba daca nu mai vrei sa primesti emailuri sa dai click pe link-ul respectiv.

| Wtf9000 explică:

Uau, nu credeam ca-si mai aduce cineva aminte de mine. laughing M-au cam coplesit problemele, nu prea mai am timp de TPU... Dar totusi, cum fac sa scap de spamul ala?

| Wtf9000 explică:

Duh, ce greu era. Sunt tampit rau... Mersi ZAZU, si ca sa fiu mai sigur am schimbat si e-mailul cu unul nefolositor. happy

| kllass a răspuns:

Tu te-ai abonat prietene...nu te-a obligat nimeni.

| babyangel a răspuns:

Ia legatura cu raluca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GRIM, ce mai zici m, neata? nu te-am mai vazut de secole...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grim, ce ai patit, mai? nu poti sa inveti la biologie? Pe unde ai umblat pana acum? Ne-ai parasit de tot! Lasa-le acolo, poate asa iti mai aduci aminte si de noi. laughing