| SchooB a întrebat:

Cum fac sa schimb folderul in care downloadez ceva? de exemplu: Mie de obicei mi se downloadeaza in "C" dar eu vreau sa mi se downloadeze in "D". Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa setezi unde sa se descarce ori sa te intrebe unde. In functie de ce browser folosesti este putin deosebit, de regula din Unelte/Optiuni/Descarcari. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce browser (IE, Firefox, etc) folosesti?

| andtim a răspuns:

Daca nu ne spui ce browser ai toate explicatiile noastre sunt egale cu ZERO! invatati sa puneti intrebari concrete in care sa oferiti toate detaliile problemei voastre! daca as fi admin la TPU la 2-3 intrebari din-astea v-as da disable sau ban...

| InGeRaShReBeL_6634 a răspuns:

Pentru a putea alege folderul in care sa downloadezi, iti apare o fereastra in care trebuie sa ii pui numele sa zicem unei imagini iar langa este o bara in care scrie : my document, my computer, si multeee, da click pe my computer di dupa click pe local disk d sau unde vrei tu sa o salvezi. Cam atat pot sa iti spun. Sper sa reusesti! Succes!

| RobbyBoy a răspuns:

Nu apesi direct pe butonul de download. dai click dreapta pe butonul de download si click pe save target as sau save as depinde de browser. si acolo alegi destinatia! bafta!