Incearca cu Advance System Care... e bun si sterge toate adresele p care ai intrat
Da.si poate intra si ea pe siteuri neortodoxe si tot delete all da... oricum isi poate da seama ca ai sters vizitele de pe net si o sa intre oricum la banuieli. mai bine ii povestesti fanteziile tale
Sau in internet explorer intri in tools si dai delete browsing history iti apare o fereastra si dai delete all
Dar ca sa nu observe ca a disparut istoria siteurilor vizitate mai bine dai cautare pe google pentru siteurile care vrei sa le vezi si intri de acolo
Mai bine spune-i ca eu l-am prins pe sotul meu si nu prea mai am ancredere an el, ca l-am antrebat si nu mia recunoscut
Http://cum-fac.blogspot.com/......refox.html ai aici raspuns si instructiuni despre cum sa faci lucrul acesta in browserul tau.
Daca ai google chrome trebuie sa il dezinstalezi si dupa il instalezi iar. Daca ai intrat pe internet explorer sau pe mozilla firefox intrii in tools si asa mai departe
In functie de ce browser folosesti:
1. Firefox - Tools -> clear private data [ctrl+shift+del]
2. IE - Tools -> delete browsing history
Am o mica problema.Eu am intrat pe niste siteuri si as dori sa le sterg din memoria computerului astfel incat nimeni sa nu stie ca am intrat.am sters deja istoricul la documente recente nu mai apare dar tot nu sunt convinsa.Eu am google chrome ce sfaturi imi dati?