Am gasit pana la urma si a mers.fisierele trebuie sa fie.wav si faci audio cd si inainte sa dai burn schimbi setarile de la disc to disc la track to track. burn si gata.
Fa-l cu nero ca e foarte bun, dar inchide sesiunea (close session). Alegi de la inceput "no multissesion" si la meniul de "burn" verifici sa fie bifata
optiunea " close CD" sau "nu further write posible" sau ceva de genu.
Daca e audio scrii cu viteza mica 4, daca e mp3, 8-10. Daca CD-ul de masina nu vede mp3, faci Audio.
- Daca faci mp3, pe langa ca trebuie sa inchizi sesiunea, toate melodiile trebuie sa fie direct pe CD, nu in folder.
Pai MP3 depinde de CD player pentru ca au o limita de calitate. adica de exemplu tu daca ai pus melodiile de 320kbps si CD player-ul suporta maxim 256kbps (cam asa stiu eu ca suporta in general) atunci nu o sa functioneze. CD-urile audio ar trebui sa mearga daca le-ai facut cum trebuie. iti recomand programul asta http://cdburnerxp.se/en/download pentru facut CD-uri audio.
CD-urile s-au invechit. I-ati un modem, o chestie mica care se baga in gaura aia, ' arzatorul de tigari '.
In el bagi un STICK sau un CARD pe care iti pui muzica.
In masina trebuie sa faci cd audio ca sa mearga. Daca nu ti-a mers inseamna ori ca nu l.ai facut cum trebuie ori nu.ti merge cdu din masina. Incearca sa-l faci cu nero ca.i usor. Il gasesti de cumparat, sau pe net. Incearca cand il arzi sa il arzi la o viteza medie... nu neaparat mare. Daca vrei te ajut cu teamviwer.
Am nero dar doresc primii pasi pentru a nu gresi!